torsdag, mars 19, 2009

trappankväll

Precis kommit hem från en najs kväll på Trappan.
Vi käkade vegoburgare som va huuuur god som helst, och vissa drack öl dock inte jag ( ja vet kors i taket) men man behöver ju inte överdriva med kalorierna...=0)
Vi satt en gäng där, när ja tänker efter så var det alla tjejerna i primus max + Johan, hehe.
Vi spelade plump, vilket var ett jätte kul spel som jag inte kunde tidigare. Ja kom 2a iaf så jag förlorade inte för det gjorde lill-tjejen Sissela, haha jag måste få retas lite med henne hon är ju yngre än mig :P
Det roliga va att hon satt och beklagade sig över att det var så kallt på trappan, en stund senare har hon tydligen eldat upp sin arm utan att märka då den lukta bränt hår. Jätte märkligt och lustigt. Bränt barn luktar illa som man brukar säga! =0)

Sen började ett band spela vilket kan va trevligt men det övergick till något slags hat från min sida...Killen som sjöng klagade på att vi vid vårt bord spelade kort ( vilket vi gjorde innan dom började spela sin ashöga skrikiga musik). Dessutom hade han långt hår som han stod och åmade sig med och drog handen genom så ofta han kunde och skade på det och böjde bak huvudet, sen var det något försök till head bangning också. Egentligen ska ja inte klaga så mycket, men det här är min blogg så jag får klaga exakt hur mycket jag vill! mohahahhahahah, utan att någon ska ha något att säga till om det. HAH. =0)

slag och spark

Såd'r, då har jag vart iväg och slagits och sprakats med Madde i 90 minuter, jäääklar vilken bra träning det är med ki box, jag är helt slut. Jag trodde verkligena tt ja skulle spy under passet, det är ett teckan på att jag måste träna mer sånt här och komma ihåg att inte va jätte mätt innan träningspasset.
Så nu ere hopp in i duschen för att sen möta upp alla friends på Trappan.

hepåre!

apelsinsaft och vår

Just nu sitter jag hemma i mitt kök med en glas iskall apelsinsaft och funderar kring livet. Det är otroligt skönt att bara göra sånt ibalnd. Inte för att ja kommer på något nytt, men at bara känna att man har tiden till det är helt galet najs.

Det går inte att förklara, men måste man förklara allt?

Det är fortfarande vårväder här i norrköping, man blir ju glaaaader =0)
klarblå himmel och sol. M M M.

Om ett litet tag ska ja iväg på ki boxning me Madde, jag kommer troligen dö, men det är det lätt värt haha. Träna bör man annars dör man.