onsdag, april 15, 2009

uppskattning!

Oj detta blev en omtumlande dag.
Har haft supertråkigt idag på dagen och bara pluggat och så.
Sedan fick jag veta att jag är general för phesteriet nu då våran tididgare general har hoppat av. så nu är det massa nytt att slänga sig in i. men det ska bli jätte kul iaf =)
sen fick jag en jätte fin nomenerig idag på trappans nyhetsbrev

"Veckans prestation!Denna vecka vill vi särskilt tacka Therese Björklund för att du med din härliga attitydsprider en trevlig stämning omkring dig, du är grym i köket och som medarbetare!Tummen upp för dig!"

sånt uppskattas alltid =)

och ikväll var jag hemma hos camilla med henne och catte å bara pratade av oss, jätte skönt var det. hmm ja nu är det mycket att ta tag så det är bara till att kämpa =) för kul ska jag ha :P

gaaaaaaaaaah!

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
det bara klias i hela kroppen. Jag blir galen av att bara vara hemma hos mamma nu på dagarna. Fruktansvärt jobbigt. Om jag hade vart hemma hos mig hade jag iaf kunna ta tag i saker typ städa lite och fixa och dona som skulle kännas bra att ha gjort. Visst jag kan städa här också men det blir inte samma grej + att mamma faktiskt städade igår.
Så nu sitter jag här hos mamma med absolut inget att göra för alla andra jobbar...Det är verkligen jätte jobbigt. Jag har iaf pluggat lite granna idag iaf, men inte på A-uppsatsen, jag känner att den tar jag tag i då jag kommer tillbaka till norrköping då jag kan få lite lugn och ro.
Här hos mamma är det alltid någon hemma. Och då är det svårt att koncentrera sig. Det finns inte heller något rum jag kan stänga in mig i. Usch jag vill hem till mig då och få lite egentid, det skulle räcka med nån timma.
Jag längtar tillbaka till norrköping. Snaaaart hem igen, kanske redan imorgon kväll. troligen så blir det så. Så hinner jag plugga lite på uppsatsen innan den fullspeckade helgen drar igång.

nuu blire sen lunch för mig.