torsdag, december 04, 2008

mer plugg

Det är ju hemskt att känna att jag inte har tid att skriva blogg, bara ordbajs lite som vanligt. Hemtentan tar upp såååå mkt tid. Helt otroligt, fast jag har ju som sagt lärt mig en hel del som jag tydligen inte har lärt mig på alla bg möten. Så det är ju bra iaf.
Är inne på näst sista frågan nu, den e tuuuuuung. Det är typ hundraelva olika berepp och teorier man ska jämföra med vanadra hit och dit. har skrivit 631 ord på den frågan nu, det är bara halva frågan....så med enkel matte ska ja skriva 600 ord till. Nu när jag kikar runt mig som hastigast har jag 18 böcker kring mig som jag har använt eller kommer att göra snart. Det är helt otroligt. Jag är i chock.
Min granne lyssnar på tomas ledin på högsta volym jag hör till och med texten han sjunger...undra om detta är bra för min plugg koncentration? Som sagt allt detta tar alla mina krafter och all min tid just nu. Jag tror inte någon kan längta mer till lördag än jag och mina klasskompisar då det är öööööver! Spec jag :P
I överigt så är jag ganska glad just nu=) livet e ganska bra om man räknar bort tentan. Men än så länge har det inte vart jätte stora problem med den, peppar,peppar.
va skönt dte var att bara skriva nu och inte täka på vad man skriver utan att det bara kommer rakt ut, verkligen ordbajsa. haha.
jaja back till fråga nr treeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! / therese, tres, 3s