fredag, mars 13, 2009

nervositet

Igår kännde jag mig så otroligt smart, jag förstod statistik föreläsning om parametriska och icke parametriska test, woho, en på miljonen :P närå så är det inte. Men sjukt skönt att inte gå jätteförvirrad efter iaf. Nog om det skrytet.

Den här veckan har gått så sjukt fort, det är nästan lite läskigt, nu är det redan fredag = helg, ja nästan iaf. Visserligen ska jag på möte och jobba senare, men det är roliga saker. Mötet är med Primus Max, jag ser vekligen fram emot när vi ska bli MAX och sätta igång allting vi vill göra =0) Jag tror att vi kommer att bli ett grymt phesteri, alla i gänget är verkligen sjukt taggade och har massvis med ideer om vad vi kan och ska göra. Jobba ska jag göra på trappan som kock, och baka massa pizzor! Så sysselsatt det kommer jag att vara denna dagen.

Ibland kan jag vara så himla nervös inför saker och ting, ni vet när det pirrar i kroppen samtidigt som har en klump i magen och man vill prestera så himla bra men man vet inte om det går pga nervositeten...det sjuka med mig är att oftast när det är så, är ja så nervös så att jag kan dö i innan, sen när jag ska göra själva grejen så släpper bara allt och ingen nervositet syns på mig, eller så bygger jag på min stenfasad och verkar lugn som en filbunke. Visst är det konstigt?

Jag har nu spikat upp mina tavor i vardagsrummet, det blev genast mycket mer hemtrevligt, nu måste bara hyll-jäveln upp också. P hjälp mig please!!!!