måndag, mars 16, 2009

MARIA?!?!!!

MARIA NEMI UPPMÄRKSAMHETSHORAN,VARFÖR ÄR DU SÅ SVÅR ATT FÅ TAG PÅ HELT PLÖTSLIGT?!!!!!!! =)

blöh och bajs

för nån dag sen hände något oväntat som gjorde mig så jäkla glad, mer glad än vad jag någonsin kunde föreställa mig. Lite för glad....men det var ändå något jag hoppats på många gånger.
Jag vet inte om det var så bra...börjar ju fundera. Fan, inte igen....eller?
Jag tycker helt enkelt BLÖÖÖÖH och bajs!

hmmpf

I fredags jobbade jag på trappan och herrejävlar vilket kaos det var! Det var sjukt mycket beställningar och vi var underbennade. Det låg säkert 30 beställningar på höh och bara stirra en rakt upp i ansikten som jag föröskte torka svetten från och samtidigt andas...Jag var verkligen inte helt nöjd med saker och ting den kvällen. Men något som räddade upp den var min raringar i Primus MAX som berömde den mat jag hade lagat, jag hade helre velat leka me dom den kvällen dom satt och drack öl, å t pizza och spelade spel på trappan medan jag for omkring som ett yrväder uppe i köket. jaja. Avslutade kvällen med att gå hem till kalaz och moddan där massa 2:or va för att kolla film. Dödligt trött.

Lördag, dags att gå på stan med emma och sissela, systemade och massa annat viktigt.
Det finns så himla mycket saker jag vill köpa just nu. Tänk om man skulle ha lite pengar att slösa på sånt...jag är verkligens sjukt sugen på att jobba i ett år för att tjäna lite pengar och sen kunna göra nå kul för de...

Iaf lördagenkvällen, då vaknkades det fest. Förfest hos catta och linus, med öldrickning ur kondomer, öl hällning, kittelkrig och dipkladd bland annat. Sen var det dags att gå på Vårkravallen på trappan, det var sjukt mycket folk och jag hade jätte kul. Träffade massa trevliga människor. Men sen även ett yberCP. Jag hatar killar ibland.

sen lite kaos.

bakis söndag. pizza, chips mmmmm.