tisdag, mars 10, 2009

ja gjorde det!

Jahaja. Jag var så duktig förut att efter jag hade skrivit klart min blogg så skrev ja inläminguppgiften och började sedan städa och laga soppa. KORS I TAKET! Sedan gick jag och träna ett snorjobbigt pass =0) Dock efter träningen råkade jag visst äta lite chips...totalt skitdumt jag vet....FAN!
jaja, nu sitter jag hos Pontus i min ensamhet för barnet P är på äventyr med sina kamrater...så jag får va helt för mig själv, bra skönt ibland :P

pusssssssssss!

en tisdag

Igår som sagt var jag på ett skivstångspass på kvällen och JÄVLAR det var ännu jobbigare den här gången än förra veckan. Illa illa. Nu jäklar måste det bli nån ordning på mig, vafan jag va ju jätte-stark förut. Jag ska nog locka fram de där musklerna igen på ett eller annat vis.

Efter det gick ja hem till pontus och lagade mat, lyckades spräcka hans ungsform mitt itu, hahah. Sedan var det bara mys och för ens gångs skull lite seriöst snack från vår sida med varandra, vi är ganska ofta oseriösa så det va skoj att uppleva det också =0)

Idag var det massa skola, bg möte och sedan littsem. Det roliga är ( detta bör ingen ingen i klassen läsa eheh) att jag hade inte ens läst texten vi hade seminarie på idag, jag hade skummat igenom inlednigen och några sidor till efter, men det gick ju fint att genomföra seminariet på ett seriöst sätt iaf denna gång. Så nu ska ja bara göra den skfrifliga uppgiften sen är det klart haha. Bra tur man har ibland. Men jag orkar vekrligen inte det känns som att det är så jäkla mycket just nu. blööööööööh.
jaja dags att skriva den där grejen då och sedan renskriva mötesprotokollet för att sen...städa? och träna.

förövrigt gjode jag ett iq test igår och jag fick svaret att jag var över normal :P woho!

heeeeeeejråm