måndag, juni 08, 2009

jesss, jag har börjat min städning nu, äntligen fick ja tummen ur röven och började.
snart e köket priiiima serru :P
Va en sväng till bibblan å träffa jimmy från LATex oh skrev viktiga pappren så ingen utan oss kan smita från förpliktelser, woho va seriöst det låter. Det är det också :P
Efter den lilla korta dejten bar det hem hit för fortsatt städning, sitället hamnde jag här framför datorn. Det är väl ändå typiskt. Så nu ere dags igen!

dag 3!

Igår blev det ju inte direkt nån storstädning hos mig, men jag gjorde klart massa skolgrejer jag hade kvar att göra, nu ere bara en pytteliten sån grej kvar, känns jätte bra =)
Igår va jag även och röstade i eu-valet, självklart röstade jag på miljöpartiet! Och jäklar va bra det gick för dom också, så himla bra, jag e jätte glad.
Jag förstår inte det här med att folk inte vågar visa vilket prati de röstar på när de är inne i vallokalen och framför allt så förstår jag inte dom som inte vågra säga det efteråt? Någon annan som förstår det?
Sen på kvällen blev det dags för att kolla på film, en sjuk film, en rlig film...jag kommer inte ihåg va den heter.... talladega blabka nånting sånt som gick på tv igår iaf.

jahapp idag då, ta tag i massa viktiga saker typ hemsysslor så som diska................................

idag är det dag 3 för mig, det går bra! =) jag kör på nu! woho!