onsdag, januari 21, 2009

nutty time

En del saker kan störa en så otroligt mycket, men tydligen så stör det ingen annan. Det mest märkliga med det hela är att peronerna i sig inte märker att det är folk som stör sig på det dom gör eller deras beteende. På något vis måste man väl märka att det kan vara irriterande eller stötande utan att någon talar om det för dom rakt ut? Är folk så nu att de inte fattar?
En del människor är så egocentriska så man blir helt chockad " hur fan tänkte du nu?"
Finns det något annat än du? Finns det något annat än dig att prata om? Bryr du dig egentligen om andra på riktigt eller är det bara för att du inte ska va ensam?
Det här jag har skrivit behöver inte vara riktat mot en person speciell, så ingen behöver ta åt sig.
Men just nu e jag ganska less på en del saker. observera saker.....
Så nu har jag haft min nutty time som kay pollack kallar det. Nu känns det lite bättre!

kravall

Igår morse var det dags att gå upp halv 7 på morgonen för att sedan möta upp grabbarna grus på colonia här i lkpg. Vi skulle nämligen köpa biljetter till tentakravllen som är i morgon. Niklas va såklart inte vaken då jag kom dit (ovanligt) hehe inte. tillsut kom vi iväg och då var det redan 200-300 pers i gasquen som köade för biljetter. Helt galet. tillsut hade vi ia våra biljetter och jag kunde gå hem och sova igen =)
fick höra i efterhand att biljetterana sålde skut på 1 och en halv timma..1300 biljetter!!!! sjukt!
jag e glad att ja hat biljett iaf, men nu är det ytterligare personer som vill me så ja förösker hitta til dom me, men d e verkligen helt sjukt. om en bljett läggs upp på ansalgstavlan så är det såld 1 min senare. men jag gör mitt bästa.
jag längtar så sjukt mycket tills i morgon!!!!