tisdag, januari 13, 2009

ryck


Igår fick jag även ett cpryck som tydligen va kul att kolla på. Men ja, jag får sånna ryck om någon får för sig att kittla mig. Gapskrattar och viftar med armar och ser bara allmänt mongo ut blir resultatet. Det är ju iaf kul att man kan roa andra ;)

Jag tror inte att jag är ensam här i världen med att vara dökittlig och till och med luftkittlig. Typ om någon har kittlat på än en gång så räcker det nästa gång med att bara hota med att kittla, att kittla i luften typ 1 dm ifrån kroppen. Det är groteskt jobbigt. Haha.

lunch


Bra nöjd med mig själv, detta blev min lunch, gissa vad det är? Precis, mat! Fan va bra jag är! ;)

mhm

Igår var sista dagen med projektet. Vi skickade in det 12:56 med en deadline på 13:00. Så vi hade ju hela 4 minuter tillgodo, hehe. Så jäkla skönt att det är avklarat nu, inskickat och klart. Detta betyder att det är dags att ta reda på alla andra gerjer man måste göra. hmmm.
Jag gick hem till pontus och störde han i sitt pluggande efter projekt pluggandet....sen middag och sen harry potter. Jag har ju inte sett alla filmerna så jag tyckte att det var dags nu. Jag tycker verkligen att de är bra.
Nu är ja tillbaka i lkpg och är hungrigare än hungrigast. Men snart är det dags för maaaat!
annars idag blir det till att göra massa vettiga saker, får se hur mycket jag hinner med.

bajs!