måndag, april 27, 2009

liten ordlista för MALIN =)

okej en liten ordlista till malin så hon förstår mina inlägg =) bara för dig!

Festeriet- det finns ett festeri(phesteri) för alla program iprincip. det är festeriet som anordnar massa fester å sittningar. Festeriter syns utåt med en viss klädsel. sånna som ska synas och höras och göra bra reklam för programmet under ett helt år. mitt festeri heter MAX.

festerist- är en person som är med i festeriet. jag tex är general i festeriet.(ordförande)

nollan- ny student

nolle-p- 2 veckor då nollans ka välkommnas med roliga aktiviteter med mera. fest! =)

fadderiet- finns för varje program. det anordnar nolle-p. ordnar massa roliag aktivieter för nollan och tar hand om nollan( så är iaf på vårt program)

faderist- är med i fadderiet

fadder- hjälper fadderiet under nolle-p

gyckel/spex- ett framträdfande man gör, tex skriver om en låttext men student grejer i.
eller ett teaterframträdnade, man får låta fantasin flöda. vi i festroet kommer gyckla på olika programs sittningar.

är det något mer du undrar över määl?

lördagen var naaaaaajs!

halloj alla krymplingar!

I lördags blve det lite parkhäng. Gick å mötte upp henke för att systema lite, inne på systemet varfan hela norrköpings befolkning på samma gång. Sen kom max å vi 3 gjorde sällskap till folkparken, där va massa annat folk som vi hängde med och spelade brännboll. Det var så sjukt varmt å skönt, ligga still på en filt å svettas, jo man tackar =0) Å lite brännbol på det å svetten var ett faktum, men det är bara att gilla läget, det är ju typ sommar :P
Sen gick jag ner till my en sväng där skalle kallaz å pontus va, drack lite cider å käkade pizza å spelade spel, najs! Katja anslöt och efter en stund begav vi oss till dk på förfest.
Efter nån timma var det dags att gå till Trappan där spingbreak skulle hållas. Jag hade verkligen jätte kul den kvällen =0)
Dagen efter var det dags för utbildning. jag laddade upp med alvedon å grejer och klarade dagen gansk bra faktist, spec om man jämdör med andra som mådde betydligt sämre haha.

nä det var en bra lördag =)

nu ska ja skriva det sista på uppsatsen å sen skicka in den. efter det ska vi ha primus max möte.
snart kliver vi på som festerister:P det ska bli så himla kuuuuuuul! jag längtar verkligen. om en vecka drar skifet igång. så nu måste det gyckeltränas!

heeeeeejpa!