onsdag, juli 15, 2009

Vilken bra dag!

Idag har jag vart ledig från jobbet, det har vart så himla skönt.
Så idag åkte jag in till stan och mötte upp Pontus. Vi kom på att vi inte setts på länge och att det vore kul att käka lunch å snacka lite skit. Så vi möttes upp på bestämd plats, ja nästan iaf, eftersom både han åjag e virrpannor lyckades vi hmna på olika ställen men tillsut hittade vi varandra hehe. Fast det var faktist mest hans om virrade till det ( ! )
Vi knatade till gamla stan i det otroligt fina vädret å kolla runt lite sen hittade vi ett lämpligts tälle att äta på. Vi fortsatte dagen med att gå i massa affärer procade konstiga hattar,s kor å hanskar med mera å bara hade skoj. Jag drog med mig Pontus in i diverse tjebutiken, men han hade nog kul haha. Bra att ha med sig ett smakråd ju. Vi avslutade dagen med att käka glass på en uteservering. Vi va lite trötta efter 5 h i stan. så glass satt fint.
Jag hade tillsut köpt, nya solglasögon, örhängen, linne å en scarf. =)
Ganska kul att folk stirrade en hel del på oss idag, när jag å pontus umgås har vi den fina förmågan att förvandla varandra till mogon å bete oss som sånna, folk som inte känner oss måste tro att vi är det på riktigt haha. Men kul har vi!
Sen åkte jag mot åkersberga å cyklade hem till farmor där jag åt middag med henne å drack lite rövin. Skönt attt va ensam med farmor å kunna prata lite. Hon e fin min farmor =)
Dagen avslutades en ett långt å alltid lika trevligt telefonsamtal med johannes.
En bra dag så att säga!

Nu ere nog dags att sova för i morgon ska jag jobba.