lördag, januari 10, 2009

bilder
























































lite bilder från när jag och pontus va ute på hans familjs landställe på jullovet.



















Lördagsplugg!!!!!!!!!!!!!

såg nu att jag har skrivit 37 st inlägg i denna blogg sen jag startade den. Det är ju INGENTING! som jag nämt förut, det får bli skärpning med det! sen skolstart har vi i basgruppen suttit och skrivit på vårt projektarbete....vetenskapsteoretiska kontroverser....jorråsatte d ÄR kul. Jag lovar jag är helt seriös....
Som tur är så har jag ju nu en pojkvän i Norrköping som jag kan uttnytja på det vis att jag sover där hela tiden. Det är bara därför jag träffar honom ;) Bra sätt att slippa åka campusbussen på, hehe. Närå, men det är bra och tur att jag har Pontus där. Igår köptes det ett kilo godis som vi tryckte i oss samtidigt som vi kollade på "vänner". efter typ ett avsitt var jag vaken och sällskapet sov. Men det hindrade inte mig att se klart säsongen. Vilken drömserie! =0)

Idag lördag satt jag i skolan och pluggade!!!!!
Vi har en hel del kvar att skriva på projektet så vi bestämde att vi skulle lördagsplugga. Det tog emot, men det va behövligt för oss iaf. Men satan va bitter jag var i går kväll då vi hade bestämt att det skulle bli lördagsplugg....! nog om det.

Ikväll blir det festa! Woho! Nu e ja tillbaka efter mitt vistelse i Norrköping. Nu jäklar är inte stan säker, nu blir det precis som förut igen. Så nu är det dags att hoppa in i duschen för att sedan bege mig till min vän Maria för att påbörja kvällen bravader! Den som är mest bakis i morgon vinner???! Inte det? häpp.....jajaja Vi ses ute på Ågatan i vimmlet inatt då! =0)