fredag, februari 20, 2009

Gösta


Visst är han söt? Jag har döpt han till Gösta och han är mitt elektroniska husdjur. Han bor i min dator och är 2 år.

Jaha, vad ska jag säga? Typ YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSS nu är inledningen klaaaaaaar på min lillla gulliga A-uppsats. Jag är faktiskt himla nöjd med den =0)


Så nu ska ja tillåta mig själv att gå hem till mig själv för att hämta lite kläder och för att andas lite frisk luft! Det är just nu jag gärna skulle röka en cigg, men icke, jag låter bli. Men som sagt har den jobbiga delen kvar dvs systembeskrivningsdelen, måste vara på minst 600 ord eftersom min inledning är på lite drygt 400 ( jag vet, jätte intressant) Jag är iaf glad att jag är klar med en del.


Ikvälls ka jag få kolla på lets dance och äta pocorn, men efter det då är det till att skriva igen, jappjappjappjappjappjapp!

Hur gör man?


Hur gör man för att koncenterar sig på att skriva en uppsats? Är det så enkelt att man bara betsämmer sig för att göra det, eller vad är hemligheten?
Jag skulle vilja veta hur långt alla andra har kommit med sin uppsats...jag slår vad om att några redan är klara och har nu hela helgen på sig innan de måste börja läsa miljökonsekvensbeskrivningsboken. Känn på det ordet ; Miljökonsekvensbeskrivning- MKB. OJ!
Jag blir fortfarande sådär löjligt glad när jag tittar på mina fina vit-röda mobil, ååh den e så fin. Det är konstigt men så är det.
ännu en till av dagens rutiner är avklarad, nämligen att kolla på " våra bästa år" höhö, den serien har hållit på hur länge som helst men konstigt nog så gillar jag den fortfarande.

drömprogram


katjakaj och bentebent, mina nya idoler :P

Johorro, nu har jag börjat skriva på min inledning, känns frutansvärt bra faktiskt.
Den är nog klar snart, då är det bara den svåra delen kvar, systembeskrivning, den mest tidskrävande som man måste anväda hjärnan mest för....pust och stön.



Har iaf precis ätit lunch och väntar på att mitt tevatten ska bli klart. Medan jag gör detta kollar jag på barnprogram bland annat "katjakaj och bentebent" hahah vilket drömprogram det är, så fruktansvärt sjukt och dåligt så man blir aldeles glad, hoho. =0) I det avsnittet jag såg ville dom ha större pengar än vad de skulle få eller iaf roligare pengar. Det fick de inte så det gjorde egna pengar och grävde ner i marken, dagen efter hade det såklart växt upp ett pengaträd. Ett tips är att youtuba programmet och få en lite gladare tillvaro.

Dags för tedrickning och sen åter till uppsatsskrivandet.

Godmorgon!


Godmorgon bloggen! =0)

Utviland? Jo man tackar, visst är jag det. Så himla skönt att titta ut genom genom fönstret och upptäcka att det faktist är sol och blå himmel ute, det gör ju faktiskt dagen betdligt roligare. Synd bara att ja inte kan vara ute så mycket och njuta av det eftersom jag fortafarande har uppsatsen att skriva. Men en liten kort sväng ut måste det bli.


Nu har jag gjort mina morgon rutiner, ätit frukost, kollat FB, läsa bloggar och kika på aftonbladets hemsida. På den sistnämnda rutinen hittade jag nått som var otroligt intressant. På Google ocean som byger på satellitbilder och marina undersökningar som har tagit fram bilden av något som kan vara Atlantis ( den försvunna ön). Jag blir helt facinerad av sånt här. Det skulle vara så ballt om dom faktist hittar Atlantis, om Atlantis någonsin har funnits. Jag väljer att tro att det samhället har funnits =0) Läs HÄR.