måndag, juli 13, 2009

tappade en bokstav

ikväll blev det rosé på Kickas balkong, efter en stund kom Jasmina, vi prata om många viktiga saker. Framförallt om igelkotten vår nya vän som jag döpte till Moses, men dom sa att han haltade å då tappade han en bokstav i namnet å blev mose. Sen om man skulle bli påkörd skulle han bli mosad. Alltså; igenkollten mose, tidigare moses numera mosad.

Det finns stora flygande saker som bor i buskarna utanför kicka, odjur är dom. dom attackerade oss ikväll, flugsmällan åkte fram, kicka fick in en fullträff på en av dom å sköt den på mig!!!!!!!!!!!!!! jag fick panik. Jag har fått panikryck ett flertal ggr ikväll av d där äckliga djuren, odjuren. Vi döde 3 st, egentlgen 4 men dom trodde inte på att jag svalde en utav dom...märkligt.
Det var nästan så jag var påväg över balkongräcket, som andra två skrattade åt mig, även det märkligt.

Nu ere sägdags. ladda inför att jobba i morgon.
Godnatt!

Hon ska bli mamma!

Jag har fått reda på en fantastisk nyhet! Sanna.P ska bli mamma, hon å patrik ska bli föräldrar, så himla kul för dom. Grattis!!! =)

Snart kommer catrin och challes barn också, d måste bara vara en vecka kvar nu. =) Spännade!
jag e nästan säker på att det det blir en grabb =)

En bra låt som Fanny tipsade mig om som hon påstår är skriven till mig:P låten heter iaf tru med chamillionare, paul wall.
Fick ett sms av henne igår där det stod att låten tydligen va skriven till mig å att jag borde lyssna på den. Haha självklart gillade jag låten!

jag e helt slut nu.......Norrköping på torsdag, jag längtar!