måndag, februari 23, 2009

skabbråtta!

Åh va jag är trött på vissa människor. Folk som alltid ska veta mest och har rätt som dessutom uttrycker sig på ett nedlåtande sätt mot folk både i tal och i skrift. Sen när det väl kommer till saker och ting visar det sig just detta att personen i fråga har noll koll och vill göra allt baklänges och bestämma egna saker för sig själv när det tydligt finns andra saker bestämt. Vad är det för fel att följa det som redan bestämts???! CPen! AAAAAAHHHHH jag hatar " jag vet allt och jag vet bäst och du har fel" attityden.

Det gick bra för mig på opponeringen idag, så himla skönt att det är gjort. Pjuuh.
Nu är det bara till att sätta sig och läsa.

hejdå alla skabbråtter!

skola och plugg

Denna måndag började jag med en power walk , fasen vad skönt det är att börja en dag så =0)
Nu känner jag mig pigg och jag har hunnit med en del plugg idag med. Mer än vad jag trodde. Det är så skönt att bli positivt överaskad av sig själv. Just nu håller vi på att läsa en bok inför litteraturseminariet på tors. Boken handlar om miljökonsekvensbeskrivning - MKB. Ganska intressant faktist måste jag säga. Jag förstår inte de som tycker att boken är sövande tråkig. Jag är glad att jag tycker tvärt emot dom iaf, det blir lättare för mig att läsa, hehe.

Idag har vi opponering på våra A-uppsats synopsis...eximination. Gaaah. jaja det går nog bra. Nu Kanske dags att jag läser den A-uppsats jag ska opponera på lite mer noggrant nu så att jag inte kommer dit utan något att säga. Dock skönt att vi bara har 15-17 schemalagt.

Annars idag blir det bara plugg roligare än så blir det inte denna måndag.