fredag, juli 24, 2009

drömdagar!

Jag har jobbat en en del å inte orkat bloggat å sen har det vart massa annat meeeeeeeeeeeeeeen...
i tisdags kom Johannes till hit till bega för att hälsa på i ett par dagar, åkte in till stan å mötte upp han å sen slog vi läger i huset. Sjukt kul att ha va på besök. Onsdagen åkte vi till grönan ett gäng tjejer å han. Jag älskar grönan!!!, ! Åkte såklart insane å massa andra nära döden upplevelser, käkade mat å drack öl, en drömdag, men sen vart jag en del trött. Vi åkte mot berga igen efter typ 8 h på grönan. jag å J dog ett tag i soffan sen dags för dusch å rose, sen kom tjejerna till oss och det var förfest, sen drog vi på fest i österskär. Hmmm. ja jag drar det kortfattat...
efterfest som inte blev nån fest. Hem til huset igen med J, käkade paj, någon hade en härlig vinfylla tydligen haha, lite vatten på det! låg i sängen till halv 4 dagen efter, då var det dags att gå upp.Då blev det till att ta bilen till österskär å vattnet för att ta en promenad runt vattnet å dom fina husen å sen sitta å glo ut över havet en sväng. Mys. kikade runt lite i åkersberga.Hem å lagade mat å sen film å så. Bra skönt å ganska slitna. jag somnade tydligen mest hela tiden till filmen...hehe. Men sen va ja pigg efter en skräckupplevelse miss i nassen. en läskig skåpbil utanför huset i över 30 min. Jag va livrädd å johannes föröskte lugna mig, jag fick med honom ut på en nattpromenad för att ja ville kolla bilen å så hehe. Usch va rädd ja va. tillslut åkte den....men vi va iaf vakna till halv 7 i morse...bra där! det var värt det.
Idag har vi inte heller gjort många knop, åkte in till stan å lämnade av johannes där för nu var det tydligen dags för honom att åka tillbaka till övik. dumt d där med att åka hem.
Det har vart drömdagar iaf när han vart här =)

gud jag fattar knappt själv vad ja har skrivit i den här bloggen nu, så himla trött!
i morgon ska jag jobba,