lördag, juli 18, 2009

höga i parken med rökande gosedjur...

En skön dag i parken idag heltenkelt.
Delar av MAX-gänget var i parken idag, medans andra delar jobbade eller sov(sissela, host!) jäkla tröttmössa!
Har iaf fortsatt med planeringen inför nolle-p, vi gjorde lite frågor till en aktivitet som vi ska ha under nolle-p, när sissela lästa frågorna när hon väl kom till parken asgravade hon och frågade om vi hade vart höga när vi skrev dom...Hehe närå det hade vi inte varit, utan bara hysteriskt kreativa och allmänt flummiga som vanligt.
Blev attakerade av en geting ( jag e livrädd för sånna odjur) så jag å katja får panik och skriker å springer, medan mannen i phesteriet var lugn som en filbunke när getingen satt klistrad på han som ett frimärke. Det slutade iaf med att vi fick byta plats i parken, haha. Allt pågrund av en getingjävel. morr!
Efter ett par timmar kom vi på att vi ska grilla ikväll å gå all in! Mycket fin idé så det blev en tripp till hemköp igen, jag lyckades handla för exakt samma belopp som i morse när jag handlade denna gång. Jag var ganska imponerad av detta, det var inte karsörskan...
Nu har iaf ett par kycklingspettb flyttat in i kylen, så nu bor yoghurten inte längre ensam där inne :P

föresten tyckte Tjock-Gerd (maskoten) att det var jätte kul i parken, så TG rökte och cyklade för att visa sin lycka..ja det kommer ju självklart upp bilder på detta inom kort. Har inte riktigt tid nu, för nu ska jag tydligen duscha å sen knata iväg till le grip igen.

PUSS

RUMBA!!!!! RUBMA!!!!! RUMBA!!!!!

Norrköping med MAX-gänget

Då var man på plats i norrköping igen då =0) sååååååå fantastiskt underbart skönt!
Jag kom på mig själv med att sitta å tok-le när tåget rullade in i Norrköping, haha.
Jag kastade upp väskan i lägenheten för att direkt knata över campusområdet till gripen för att möta upp MAX-gänget. Det är den här helgen hela phesteriet ska umgås å ha kul å planera.
Så himla kul att träffa dom igen.
Vi hängde på gripen ett X antal timmar å fixade och donade, rosédunken åkte fram. Sen gick vi till trappan. Träffade en del trappanfolk, skojigt det med, det blev lite mer rosé. Sen skulle jag å sissela å nå andra lirare gå å bada i strömmen 1 på natten tydligen, men jag lyckades smita. Sissela badade du?
Jag avslutade kvällen på mitt golv med hellikoterfylla med johannes i telefon...............kunde inte ligga i sängen för då blev jag typ sjösjuk, bra där therese.

Idag mår jag oförskämt bra å har vart å handlat för min kyl va ju ganska rejät jättetom. Nu bor där en yoghurt. haha.
Snart ere dags för att dra till parken för att skriva lite gyckel å grejer.

Sissela vakna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!