lördag, maj 23, 2009

poolparty på Gripen idag

ooohoj lördagsläsare!

Som sagt, jobbade på Trappan igår. Jag och Katja i köket som gjorde pizza. Katjas första pizza-fredag. Det gick verkligen hur bra som helst. All mat va slut halv 9...hmmm undra varför det var så mycket folk på trappan igår. Studenterna borde inte ha pengar ju...Det var verkligen kul att jobba igår iaf. Efter jobbade blev det en after-work cider, det är ju nästan ett måste =)
Kom hem strax efter 11 om la mig på soffan för att typ halvt däcka där....kom på mig själv och kravlade till sängen occ somnade på direkten, bra trött.

Jag har börja drömma så konstiga saker på sista tiden. Det är ett fåtal personer som dyker upp i den och speciellt en person. En sak alla drömmarna har gemensamt är vatten och "försök". Hmmm....i nattens dröm fanns bland annat talade krabbor med, vatten, båt, starka strömmar i vattnet, mobiltelefon, en marknad från typ stenåldern och en jätte. hmmm ja. När jag sover lever jag typ i ett slags sago and eller scfi värld.

Idag är det poolparty på Gripen, dom har tydligen köpt in en pool dagen till ära. Det ska bli intressant. Lätt att ja ska bada min overall sen, det behövs hehe.

hejdå alla majvors