tisdag, november 25, 2008

DVRS

Jag såg att jag hade fått en komentar av bla Malin på mitt förra inlägg;
"..Kan inte du göra en favvo i repris (du vet, högklackat me rosa grisdressen in på ica) fast nu iår med banandräkten och inhandla bananer, JÄTTEKUL skulle de va!"
Jag ska helt klart tänka på saken mäl, det kluriga blir bara att få tag på den där dräkten igen. Om du hjälper till att få tag på den så ska jag gå in på ica i den och handla bananer bara för din skull =0) Ingen tvekan. Men helt klart nått sånt där hyss ska jag hitta på hemma i jul. Förra året vad det ju även rosa sidenpyamas med hjärtan på, in på ica och genom hela centrum.

Nu ska jag läsa det sista i boken. puss! och puss på boken, jag älskar dig boken. ( De vetenskapliga revolutionernas struktur)

sätt fart!


Ska jag berätta något ovanligt? Okej. Jag försov mig i morse. Jag förstår verkligen inte, för ett halvår sen så hände det aldrig!!! Verkligen aldrig, kanske nångång med flit, men inte som nu?

Va det för att Janne alltid försov sig och jag retades med han och var tvungen att va bättre själv?

Nu iaf hände det idag igen, jag missade filmen i skolan "snillen spekulerar" hade kanske vart bra att se den. Jag vaknade ungefär 15 min innan busssen gick så jag sov lite till för att sen föröska hinna till bg mötet. Det var nära att jag försov mig till det också. Men bara nära.

Hade mötet och åkte hem, handlade en del. Innan gapade kylen ganska tomt å jag säga. Ringde Mäl och snckade skit en halvtimma, och nu är jag här. Funderar vad jag ska laga för mat....
Japp, jag i banandräkten
Ikväll blir det iaf till att läsa boken tills jag är klar. Frågorna måste vara inne innan jag åker till skolan i morgon. attans. Så det är bara för mig att sätta lite fart nu då.