torsdag, februari 26, 2009

Förändring

Japp då var man brunett nu då. Känns oerhört skönt faktist måste jag säga att slippa den där sunkiga utväxten man får när man är blond ( om man då inte är naturligt blond ). Jag är nog ganska nöjd :)
Igår var det syrelsemöte som var okej, vi valde poster vi skulle ha och jag är numera informationsansvarig för Mip-Styrelsen. Gött, får se hur det går hähä.
Efter mötet gick vi ett gäng från 1an och satte och på trappan och kökade mat och drack öl och bara snackade skit, hur najs som helst. Jag gillar att bo i norrköping och kunna vara nära klassen, Me like. Efter det var det dags för mig att gå hem till pontus och plugga till littesem som jag hade idag. Det gick förövrigt jätte bra å det idag, bra nöjd är jag. Så himla skönt att komma till ett seminarium och vara väl förberedd. Jag ska göra sånt oftare. Men jag har faltist skärpt til mig himla mycket i skolan nu. *klapp på axeln*

Idag efter mitt littsem gick jag och Anna på stan, jag köpte träningskort och träningskläder och Anna handlade alkohol. Nu jäklar ska ja träna utav bara helvete. Start ikväll, Nu kör vi!
När vi a på stan och gick runt i butiker så hittade jag av en slump guldskor. Det är ju precis det vi behöver till phesteriet. Våra färgär är nämligen grönt och guld främst, kanske ite blått? hmm.
Iaf det var döröm bra så inom en snar framtid drar hela gänget och köper guld dojjer. Skön syn 6-7 pers kommer in och köper likadana skor haha.

Nu har jag precis ätit en hälsolunch lagad av MIG. Quinoa, kyckling och broccoli, huuur gotts om helst. Mätt och belåten, javisst. Snart dags för att gå på föreläsninng för att sen gå på två möten. Fullt upp med andra ord.

=0)