lördag, februari 07, 2009

helg!

Och vipps så var det lördag igen.
Igår kväll var vi ett gäng från klassen som hängde på trappan och drack öl och spelade munchkin( hur det nu stavas vet ja inte) Ett intressant spel med otroligt många regler. Man skulle kämpa mot monster, byta skepnad och massa annat nördroligt =0)
Klockan blev halv 12 och jag sissela och madde bestämde oss för att gå till palace. Massa småfolk och lagom osnygga grabbar som tydligen försökte dansa porrdans. Jag och sajs skrattade och hånade dom en del. Jag tror att han gillade det.
Fuldans var det mycket av igår men höjdpunkten var nog den smala långa blondinen med löshår, yberkorta jeansshorts och uringar linne som hänhde uppochner från porrstången, det var inte i första taget hon släppte den under kvällen....hahah. Stackars tjej.
Sn miss i nassen våldgästade jag en nykter pontus. Myspys.

Ikväll då, japp nu är dét lördag.....Jag åker till LKPG och festar där med maria ikväll. Japp så får det bli. drygt att ta sig dit och tillbaka bara....men men.
Jag har köpt en ny klänning och nytt smink så denna kväll kan inte bli dålig. ( är jag matrealist? mohahahhaha) kanske lite då.