måndag, december 22, 2008

blöh

I fredags var det dags för att gå på 44 års fest här i berga. Det var sanna och hennes pojkvänns som hade fest ihop. Va himla kul, massa folk. Jätte länge sen man träffade alla. Mitt upp i förfesten bestämmer sig pontus för att åka till åkersbergha från nacka. SÅ vipps va han med på festen och vi drog sedan vidare till tegel. Jag har verkligen inte vart där sedan kickas 25 års fest. Det är sjukt med tanke på att jag va där ca 3 ggr i veckan förut.
En bra tegelkväll var det! Bakis i söndags + min förkylning men det var bara att åka och jobba iaf på favvan. Det var faktist kul att jobba. Tiden gick jätte fort och även skoj att träffa alla där.

Jaha..förskylningen sitter i fortfarande, jag gå på närsspray och alvedon.....blä-. När ska jag bli frisk?????? Om ett par timmar är det dags för jobb igen. Sen ska jag nog hem och däcka. Jag känner mig helt sänkt.

för övrigt är jag så jäkla klantig. jag tog massa bilder i lördags hemma hos sanna. Men nångång under kvällen har jag lyckats att radera alla bilder! HUR KUL ÄR DET???!!!! - grattis therese du får årets idiotstämpel. TACK.

hejhej!