torsdag, februari 19, 2009

12 kilo på 8 veckor

Ännu mer motivations-tv. " Du är vad du äter". Ganska intressant faktist. Varför behöver man sånna här puchar för att man ska börja tänka om? Är det bara jag eller? Killen i programmet tappade 12 kilo på 8 veckor. 8 veckor är ingeting. Det är två mens:ar, 2 månader, 2 csn, alltså mitten av april kan det ha försvunnit 12 flabbkilo från kroppen. Kom igen! Det här klarar man om man vill. Det mest förädiska för en student är väl alkoholen, det blir rätt så mycket utav det.

Jag har översatt alla mina artiklar till svenska nu. Skönt. Dock har jag upptäckt att inte all utav dem är spec användbara, så jag ska söka lite fler artiklar. I morgons ka jag skriva skriva och skriva på uppsatsen.

Om en timma kommer Pontus hem igen. Så jag får passa på att plugga den här sista timman nu, för det blir det inte mycket av när han kommer hem, då blir det mys och slagsmål. Jepp det är kärlek. Han kom förövrigt på idag att han ska gymma för att lättare kunna brotta ner mig. Smart.

lammkött smakar BRA!


här grillas mitt lammkött i solen.

Just nu har jag avbrutit mitt pluggande genom att kolla p ångest-tv. Det vill säga Top model.
Morr. Dock är det bara en del av dom som har snygga kroppar, dom med muskler. Inte de spinka taniga utan muskler. Blä.

Har pratat med far och inom kort har jag ett bränna -fett- och -bygga -muskler-kort. På svettis och tjockis. Då kan jag joina mina kära klasskamrater som håller till där och svettas.

Jag har även pratat med min chef där jag jobbade förut och har fixat sommarjobb, det känns jätte skönt att ha det ur världen. Hoppas jag får jobba massor i sommar. Så att man kanske får ihop en trevlig slant som en stackars fattig student skulle ha stor nytta av under kommande terminer.

Har roat mig med att prata med maria på msn idag och utbytt dumheter och spanat på hennes senaste fångst på fb ; lammkött. Detta lammkött var välpacketerat i skinade förpackning må jag säga. Bra fångat nemi! Tummen upp. Lammkött smakar BRA! Det är kanske det folk fortsättningsvis ska beställa på krogen. Går till NH för att hämta lite lammkött. Mmm ja, det låter ju inte fel va?
Jag har ju själv ett lammkött, en lammis så att säga =0) Det är oerhört viktigt att pontus är 4 månader yngre än mig, alltså mitt lammkött. Därför gillar jag specielt hans kallingar där det står "ekologist lammkött" på. Höhö. Denna ålderskilland mellan mig och P är otroligt viktig då den ger mig rätt i allt eftersom jag är äldst och har mer livserfarenhet än han. Ja ni fattar ju själva stackarn har det inte lätt. Jag undrar hur han står ut med detta? Kanske bedriver han värsta konspirationen mot mig i smyg? Hmm jag vet inte....Eller så är han bara ung och dum :P *puss* ( jag vet att du läser) hähäh.

I övrigt har jag och maria peppat varandra til ett bättre liv med träning och icke rökning.
( ingen av oss har rökt på hela veckan)





Nu är det dags igen!

motivation

Fan, jag hittar ingen plugg motivation, nu har jag iaf översatt en av artiklarna till svenska så man kanske fattar något när man läser den. Och ooooh ja det gjorde jag inte, det var en helt värdelös artikel som jag nu har lagt ner massa tid på, tack för den. Tänk om alla artiklar e sådär dåliga?
Nej positiva tankar, dom andra kommer va asbra! Så måste det vara.

Jag har vart inne en sväng på friskis hemsida och är så sjukt taggad på att börja träna. Det finns ju hur mycket roliag pass som helst att gå på. Jag vill bli träningsnarkoman, fatta vad skönt det skulle vara. Just nu är jag soff och sängnarkoman vilket inte är sådär hälsosamt eller ballt.
Det är ju faltist så att när man väl har börjat träna och äta bra så tycker iaf jag att det är kul att hålla på med det, det gäller bara att börja.

Japp jag vet vad jag måste göra!

A-uppsats

Idag är det A-uppsats för hela slanten för min del. Jag måste verkligen sätta fart med den nu. På söndag ska synopsis vara inlämnad...och jag har inte ens börjat. Braaaaa. Så nu blir det till att pluggpluggplugga för min del.
Det är skönt att jag är hemma hos Pontus nu idag för om jag hade vart hemma hos mig hade jag bra velat fixa med smågrejer typ spika tavlor eller städa. Tur att pontus är hos Bengan och pluggar. Nu är jag så illa tvungen att sitta här och plugga, smart val av mig faktist. Dock jobbigt att han har massa tv-kanaler. Men jag ska inte sätta på tven förens jag har läst och översatt ett visst antal artiklar, man måste ju ge sig själv en morot.
Jag har även lagt upp en tidsplan för mitt arbete, det känns så himla mycket bättre för då vet jag exakt hur mycket jag måst egöra för att hinna. Innan känndes allt bara så himla mycket.
jaja, Nu kör vi! =0)