onsdag, februari 04, 2009

Så är det


Pontus! =0)




Den e så fin min lilla polkagrismobil






förövrigt måste jag beröma mig själv. Jag har tagit tag i det här med internet. JAG HAR INTERNET!!!!!!!! =0) det har vart otroligt jobbigt att vara utan det i 2 dagar...det är sjukt att det ska vara så, men men. Nu sitter jag här med mitt mobila bredband och har ett brett flin, jag är nöjd =0)


Jag har även fixat en ny mobil, den är min nya kärlek såååå fiiiiiin! Så ja, Pontus har det lite jobbigt nu när han måste tävla mot min nya ögonsten, hehe ;0)


Nej skämt och sido. Kom att tänka på förra helgen då jag var en smärre katastrof och Pontus var en klippa. Så jag kom att tänka på den här raden " Älska mig mest när jag förtjänar det minst för då behöver jag det bäst"
Stämmer bra in på förra helgen...Han är guld!

filmkväll


Igår var det dags för sektionsaktivitet. 18:30 samlades en del av miljövetarna på Trappan för att ha filmkväll. Vi fick välja mellan Hitta nemo, The mist och hot fuzz. Till min stora besvikelse blev det Hott fuzz ( jag älskar HItta nemo och röstade självklart för den) Men nu fick jag ju iaf se en ny film. Ett tipps, se inte Hot fuzz...visst den va kul och spårad vissa ggr men näääää, inte min typ av film.

Istället roade jag mig med att sitta och blänga på Pontus och skratta istället för att fokusera på filmen så mkt. Det kan också ha att göra med att vi satt på det aphårda golvet så rumpan domnade bort, så jag försökte roa mig istället för att tänka på den påtagliga smärtan. Haha.

Men skoj iaf, avslutade kvällen med Ben och Jerry med pontus. Men nu satan är det hälsotema på mitt liv!

tiden går fort

Okej, det är redan onsdag, fasen va fort tiden går. Det är lite skrämmande när man tänker på allts kolarbete man måste göra + allt annat...
Nyss var jag ute på promenix med emma och madde runt strömmen. Kallt och friskt om man säger så. Kan bli en promenad ikväll med.
Skola har det vart tis och ons. Vi har lämnat in våra A-uppsats ideér, vilket gick väldigt bra för mig. Frågan hur jag ska ta mig vidare på ett bra sätt med ämnet jag valt.

Nu ska jag nog ta och packa upp ytterligare några kartonger. Så att det kan bli lite mer ordning här, vila lite kanske =0)