tisdag, maj 26, 2009

sova på taket

poolpartyt på gripen va så jääääääääääääääääääävla kuuuuuul! en kanonkväll!
det finns massa bilder på FB för den som är intresserad av att se hur fantasiskt jäkla skitkul vi hade det.

igårkväll hängde jag på trappan med ett gäng tjekompisar och käkade mat, efter en massa möten. Ja tycker ja går på möten hela tiden... heh men men det är kul.
efter vi hade käkat betsämde vi oss för att gå till sissela å hennes vattentorn å kolla film, det blev yrrol och zoolander, vilka drömfilmer det är. Massa tända ljus hade vi också. super mys.
Sen gick ja upp till J för att hämta maddes overall. Fast då bestämde vi oss för att sova på vattentornets tak, alltså utomhus. Sagt och gjort, upp och ut med en miljard kuddar och filtar, pläd å täcke =) Skitmysigt haha och annorlunda. SÅ jag har sovit på vattentornetstak. Det ni :P
Väckte sajs kl 8 i morse så lagade hon å jag drömfrukost och satte oss i parken nedanför tornet i solen på en filt och åt. kanoooooooon! =)

sen blev det lite skola. Sen lunch i parken och massa vollyboll. skitkul!
jag och madde bestämde oss för att dra hem till henne och laga middag och jobba lite på att fixa spons. Sen skulel vi kolla på film. Istället hittade vi henke och kevin från fest-N och hängde med dom och lyssnade på julmusik, snacka skit å kolla på tv. Hur bra som helst. Sen somnade jag på soffan hehe.
Jag e nöjd!