måndag, januari 19, 2009

idag är största deppar dagen genom tiderna

Aftonbladet skriver idag "I dag, måndagen den 19 januari 2009, anses vara den största deppardagen genom tiderna Dåligt väder och världsekonomin påverkar vårt humör."

ja detta kan man ju kanske hålla med om, det har ju garanterat funnits bättre dagar än den här grå slaskdagen måste jag medge. Att jag håller på att få ögoninflamation eller nå likande gör ju inte dagen bättre. Men jag är inte bitter för det. ( ? )
Jag ska snart sätta på hög musik och städa så känns det snart mycket bättre skullejag tro för att sen avsluta kvällen med någon rolig disneyfilm eller fika på stan.

VAD va det som plingade på min dörr?

För att uppdatera angående mitt festliv.
I lördags rörde jag mig mot norrköping för att gå på förfest på gripen. Där var det många rara klassisar och det avslöjades en hel del hemligheter om alla då vi körde jag har aldrig. Hehe, mycket skoj. Sen tillsut var det dags för att gå på skalle och malins 40 års fest på DK.
När vi kom dit va festen redan i full gång en del va fulla andra va fullare, alla va lyckliga. Under festen lyckades jag öva högt och ljudligt på mitt elaka skratt ett par ggr, röka vanlijcigg, och mingla runt med massa människor. Sen helt plötsligt var det dags att gå ut och göra stan. Av någon konstig anledning hamnade jag med grabbarna och gick ut med dom på palace medans alla andra va på hugos. Kul hade jag iaf =)
saker som han med att göras i övrigt;
* klättra upp på en bil och stå på taket på den
*dra en dålig ordvits om att få rabatt för att man kissade i rabatten
* hetsa kallaz till att dricka shot
*köpa en shot å sen inte vilja drick upp den så jag gav bort den till pontus
*somliga snodde barunderlägg
* dansa satan som mongon
med mera.

söndagen var en tung dag den första halvan, skallebank och jävlig. Gick med pontus och käkade pizza, den va inte så god. orkade kanppt gå hem till han igen sen, d va typ 200 meter som då känndes som 200 mil.
Ett par timmar senare var jag och hälsade på jossan i hennes nya lägenhet, hon flyttade till nkpg i torsdags=) jätte mysigt har hon det.
sen var det tillbaka till pontus och plugga för att avsluta natten med en film. Jag är brutalt nöjd med min helg.

idag startade den nya kursen...ojojoj =) kommer bli mycket att göra spec med en A-uppsats. Åh skoj...kanske iaf..eller?

jaja. snart ska jag våg mig utanför lägenheten igen....jag har mina aningar om VAD det var som plingade på min dörr.....religösa människor....! Jag smygtitta i mitt kikhål (tackar fan för det) på min granne rakt övet å såg att han stod å pratade me några tjejer, så ja tyckte såklart örat mot dörren för att se om d va dom som möjligen ville få kontakt med mig, där stod dom å babbalde om kyrkan och grejer. Folk får gärna vara troende bara dom lämnar mig utanför och är snälla och inte använder religion för att kriga.
punkt

hjälp!

hjälp, det plingade nyss på dörren här i min lilla lägenhet. Det plingar aldrig på dörren för jag vet när det kommer någon och då måste jag släppa in dom!!!! så nu sitter jag med hjärtklappning.....jag blev verkligen helt iskall i kroppen. att man kan vara så här larvig.....jag vågar inte titta vem d va....usch, vem tror ni? dom som vill att man betalar för mongo tv kanaler? nä för dom har ja redan betalt....så vad är det nu? kanske en trevlig granne som vill låna något? eller så är detbara ett cp som vill störa mig å ta betalt för nå annat skit....rädd är ja iaf.