onsdag, januari 14, 2009

gamla bilder


Detta ser betdligt värre ut än vad det egentligen är. Åman skulle mäta hur många händer det får plats på mina bröst.


Här var jag för bakfull för mitt eget bästa. Så jag blande äppeljuice i en youghurtburk och byggde ihop massa sugrör till ett långt för att jag inte orkade böja mig fram nör jag ville dricka. Jag orkade inte heller gå blanda mer juice när den tog slut, därav den bunken jag har. Detta va i kollektivet i våras skulle jag tro.




Detta var i sommras så vi var på HG. Andy ser otroligt lycklig ut =)



Gick egenom lite grejer på min dator igår kväll och hittade Marias mobilbilder hon la upp här för någon månad sen, haha. DEt här va bara några stycken =)

ånsdag

Så var det tydligen onsdag igen, helt galet fantastiskt att dagarna bara rullar på av sig självt, behöver ju inte lyfta ett finger egentligen för att nästa dag ska komma. Kan man kalla det lyx eller är det mest läskigt att det är så?

Idag har jag haft skola 10-12, tvärgruppseminarium om lärande processen. Vi diskuterade ungefär samma saker som vi gjorde förra gången vi hade denna uppgift så särskilt givande vet ja inte riktigt om det var. =0)
Den här dagen gjorde att jag längtar ännu mer efter min flytt till Norrköping med tanke på att själva seminariet i sig va sådär… Men tiden Jag har lagt ner på det idag sammanlagt är 4 ½ timma från att jag gick ut ur min lägenhet tills jag kom tillbaka.
Om jag hade bott i Norrköping nu skulle det inte lika mycket som slöseri med tid.

Idag ska jag läsa genom ett antal rapporter som ska diskuterad i morgon på ett tvärgruppseminarium, hoppas dem e roliga annars kommer jag väl grina och slita mitt hår. Eller roliga vet jag att de inte är, men intressanta då.
Nu är det dags för lunch och sedan en promenad efter det blir det till att plugga och sedan kommer pappa hit till Linköping med lite vettiga saker. Tex min radiostyrda helikopter :P Så vi ska käka lite middag ihop. Det blir najs.