lördag, maj 02, 2009

underbart!

En dag i parken, sjukt najs!
hängde det vanliga gänget på vanliga platsen i den alltid lika trevliga solen på våra filtar och lyssnade på hoffmaestro. allt som det ska vara =) närjag kollade på termometern hemma innan ja gick va det 23 grader i skuggan. oooufff! så det vara bara att rota fram hawaiin tropic oljan med solskyddsfaktor noll å grilla sig själv i solen. sjukt najs. Nu är det sommar på riktigt!
nurå....
göra sig irodning för att knata till gripen å grilla å sedan gå till trädgårn å dricka viiin, dom har en så himla najs uteplats :P

ojojoj =)

jaha =)
I onsdags vare mötemötemöte, tillslut va det avklarat med alla möten och vi sattes oss ett gäng på trappan och käkade mat.
Valborg har passerat. Vi samlades ett gäng i parken för att grilla, mysa, leka och dricka rusdrycker på torsdagen. Hur mysigt som helst. blev från halv 2 till 8 på kvällen, då gick solen ner och vi rörde oss då vidare till Gripen. Fest hos emma först å sen ner till mårten på 3an för att fortsätta festandet.

Efter en stund, efter ett par väldigt intressanta diskussioner,bla mens som ett alternativt bränsle, med jontahan igen, så var det dags att röra sig ut. Det fick bli palace för mig madde å johannes. Vi köade i hundra år, madde sjöng en och samma sång hela tiden så vi stod där i kön. Vilket iof va roligt hahah. Kon in på palace,dansade 2 min, drog 2 shots, och gick ut å satte oss på uteplatsen å pratade massa istället. Men jag klagar inte, jag hade jätte kul hela den dagen och kvällen/natten.

Dagen efter hade jag ju lite skallebank...skulle vara på vattentorrrrrrrnet kl 1 för att måla våra phesterist-overaller coh våran MAX-fana. Alla va kanonbakis av någon märklig anledning, haha. Satt iaf uppe på taket och målade hala dagen, jätte mysigt. Jag passade på att kura ihop mig i skuggan någon minut för att vila lite, det såg säkert jätte snyggt ut. Sajs påstår att ja då pratade med mig själv " va mysigt vi har det". så vard et inte, jag pratade med henne, bara det att hon inte fattade det.hehe.

iaf runt halv 9 va fanan klar å då kantade vi allihopa hem för att lite senare ses hemma hos sponni och kolla film och käka cheeze balls. Jag somande under filmen ett X antal ggr, fan va trött jag va. så den blev det hem och atack -däcka i sängen. Guuuuuud va skönt det va att sova! bästa sömen på året hittils!