fredag, juni 26, 2009

sluta smaska!

Äntligen har jag slutat att jobba för dagen, skönt att komma hem tills mami.
Så just nu sitter jag och väntar på att mamma ska laga klart maten och medans jag gör det lyssnar jag på en drömplaylist som Johannes gjort till mig. Kan behövas efter en sån här dag.

En sak som kan störa mig till max är när folk inte tuggar med stängd mun och smaskar, uuuuusch vad det är äckligt. Det är en på jobbet som verkligen smaskar å snuskar sig, bläääää, jag va tvungen att gå därifrån. Hur svårt kan det va att tugga med stängd mun och inte surpla i sig en nektarin???!!!! och nej, detta gällde inte bara nektarinen.......................
så det var dagens nutty time.

Igår va jag å massa kompisar på stimmet, ååh va jag har längtat efter det. Det var verkligen hur kul som helst! Uteservering, rosé, trubadur, massa fina vänner och fint väder!
strax innan 11 tvingade jag mig själv att gå hem, för jag viste att om jag hade vart kvar ett tag till såhade jag betsämt mig för att va kvar hela natten. Det hade ju inte funkat eftersom jag började 07:30 i morse.

en tråkig sak är att 2 av mina närmsta vänner har dragit till spanien för att va där i 3 veckor, tråkigt för mig å de som är kvar men kul för dom som får dra iväg bara sådär! Jaja vi ska nog klara oss här iaf :P

får se vad denna kväll har att erbjuda då =)