måndag, september 14, 2009

...

Har en sjukt dålig magkänsla just nu...

gnälla bara för att


Det här var när vi i MAX spexade på en sittning vi hade under nolle-p.
En grym känsla va det här!

Fruktansvärt mycket tankar och känslor nu.
Jag känner mig som en mask som har blivit överkörd femtom ggr och att sedan en räv har tuggat på mig och sedan spottat ut mig igen för att jag slutligen ska landa i en vattenpöl som någon har kissat i....
Samtidigt som jag känner mig som världens vinnare, och som att inget kan stoppa mig nu!
Detta kan ha att göra med att jag e sjuk å alla känslor blir lite förvrängda. dvs jag blir dum i huvet.
Fast som en vinnare känner jag mig som mest hela tiden hehe. Livet är bra!
Det är nog så bra så att jag måste få gnälla lite bara för att...hehe.
Nu har jag iaf vart på MAX-möte och planerat vår kick off vi ska ha på torsdag för dom nya maxarna. Det blir nog hur kul som helst.



Nu blire te...massor med te

mycket har hänt!

jag och Johannes
Jag tävlar mot Doris


tja!

I fredags var det personalfest, spårfest alltså.
Förfestade på DK. Kadir hade blivit kvinna för kvällen. Jätte söt i klänning, rosett, bh med mera...självklart var kan då tvungen att dra en vaxremsa på bröstet å en på benet för att förtydliga sin kvinnlighet kvällen till ära.
Vi kom till Trappan där sittningen var, sjävlklart kom vi försent å mitt i när mio pratar framme på scenen å presenterar hela DG....happ.
Vi lekte lekar, åt mat, kolla på spex, dansade å drack. Tydligen hade vi betett oss som dagisbarn på extacy under lekarna haha....otippat.

Sen blev det vips lördag, bakis. Men jag och 2 tappra maxare till, madde och katja, följde med på norrköpingsspelen ute på Himpa.Där var det massa lekar för ettan. MItt uppdrag var att vara där som festerist och sälja märken och bedöma spex från alla grupper. Precis i min smak för dagen.




LÅg mest i gräst, eller sprang omkring med marias assöta hund, hade gräskring eller dansade tango med henke. bra dag.
Skulle ha åkt på hoffmaestro i lördags, men jag va för bakis å trött å linköping kändes som ett jäkla projekt. Nä ,istället blev det Trappan, älskade Trappan =)Många roliga samtal.
Söndag....ja ni fattar ju själva.

å idag har ja vart i skolan. Jag e typ sjuk. någon sitter i min hals och växlar med att riva med rivjärnet och damma med en dammvippa i halsen på mig....låt bli!

Jo just det =) MAX-phesteri har fått tillökning. 2 nya medlemar. Gustav och David. Fy fan va kul! 8 Maxare, vi blir bara fler och fler mohahahahahahh!
´
En annan trevlig sak. Igår när jag kom hem från MAX-rekryteringen hittar jag min kära pojkvän stå och diska hemma hos mig i bar överkropp. Jag blev inte direkt lessen....=)
Så himla bra!
hej...