måndag, december 01, 2008

hemtenta

ja....helgen då =) NH i fredags va superkul, hittade på massa dumheter som vanligt. T.ex. slita av en kille hans tröja på dansgolvet med hjälp av maria. Ja det va många knasigheter, men just nu känner jag mig inte nå vidare skrivhumör så ja drar det kortfattat.
I lördags va ja döende bakfull och hade bestämt mig för att stanna hemma denna kvällen så ja dissade P i nkpg och mina vänner i lkpg...för ett par timmar. Sen beslutade jag mig för att gå ut iaf här i lkpg. NH igen, riktigt kul och massa trevliga människor som vanligt. Köpte äcklig kebab och pratade i telefon hela vägen hem precis som natten innan om absolut ingeting, typ =) men skoj ere. Söndagen spenderades i marias sällskap med massa onyttig mat och massa tv.

Idag då, måndag, hemtenta..uuuuuuuuuh......! Min första hemtenta någonsin och jag fick andnöd då jag såg frågorna. Gick till bibblan å lånade en hel del nya böcker, jag vet inte hur många jag har nu om vetenskap,kunskap å forskning å blablablablablablablablablabalbalaaaa.
Har iaf lyckats göra klart en av frågorna..har nog suttit 6 timmar med den idag. Imorgon är det dags att hugga in på nästa. oouuuf.
Jag har ont i halsen...får inte bli sjuk nu, har inte tid med det. Jag längtar till lördag, så är det rockfest...synd bara att det är en hel vecka kvar typ och nästan en hel hemtenta om vetenskaps teori.............................................................................................................................................
pusss