torsdag, april 02, 2009

livmoder-livmamma




Uppe med tuppen? Javisst. Gick upp kl 8 för att förbereda mig inför dagens fotografering. Dvs borsta ut alla min tovor i håret och lite så. Det bestämdes på styrelsemötet igår att vi skulle ses kvart i 9 för att ta bilder till Mip-bladet. Kvart i 9!!!!! och jag som skulle börja kl 11...faen.
Sedan gick jag till Trappan med Jenny Katja och Emma och käkade frukost.
hemma nu igen och vad får jag göra?....jo vääänta på att få gå tillbaka till skolan igen och skriva rabblaport. plöööh. Herregud...



Om mindre än en vecka så är jag hemhemma i Åkersberga, ska bli så himla kul att träffa alla igen =0) Mycket skoj är inplanerat redan!



Idag är det bytardag på Trappan som jag och några till anordnar,så alla som befinner sig i Norrköping idag och är studenter eller känner en student bör gå dit och byta gamla saker man inte längre vill ha som kanske någon annan vill ha. Själv ska ja lämna in en micro som står hemma hos mig och skräpar.
Efter det är det ekologisk pub med ekologisk mat och dryck och liveband. det ni. :P



Föresten hade vi en intressant diskussion i min basgrupp igår om ordet livmoder...vad är det för ord? Kan det inte heta livmamma eller livmorsa? eller varför inte livmammsen. Helt pllötsligt började vi reflerktera över detta mystiska ord. ( allt för att inte skriva rabblaport) hähä.
Detta påminde mig självklart om mitt fantastiska skämt jag drog för 1 eller 2 år sen på en solig brygga...om mammaroten om ni minns den hahah.





fortfarande ofokuserad...