måndag, december 15, 2008

Åkersberga

Johorrå gott folk, ryktet stämmer. Jag har blivit av med min singeltitel och ingår nu i ett förhållande. Vilket känns fruktansvärt bra och jätte kul! =) Så nu vet ni det.

Är kvar i Åkersberga jag drabbas av någon form av magsjuka igår som jag till en början trodde var bakfylla, men icke. Jag har spytt som ett djur och kramat en plasthink ett bra tag. Därför vågade jag inte sätta mig på ett tåg igår tillbaka till lkpg igår kväll om jag skulle börja äta baklänges igen. Så jag åker tillbaka ikväll.

I fredas va jag som sagt ute hos andy på "inte bara glögg" och spårade med 30 andra personer. Vi hade sjukt kul.
Lördagen spenderades först med maria på subway och sedan på ett tåg till sthlm. Där åkte jag på "lilla jul" i gamla stan hos farfar. God mat och alla trevliga människor var där. Efter det trodde jag att jag skulle åka hem till åkersberga och ha myskväll med en del av mina tjejer...Visst vi träffadesmen myskväll blev det inte, det blev en spårad kväll. spårning BIGTIME!
Vi satt å drak vin å shots och pratade om trekanter och mycket annat intressant. Helt plötsligt hade jag däckat och lagt mig i en buske utanför camilla för att sova...??? Ja så var fallet iaf. Men den kvällen var så jäkla kul. Allihopa vi som va där vet inte riktigt exaktva som hände den sista timman, men vi vet att vi hade kul!
Sen var det söndag och bakfyllan far ett faktum. Skakisbakis på riktigt. Spenderade ett par timmar med catte å camilla innan jag sulle hem å plugga å kräkas en massa å komma på att jag faktist var magsjuk. ( jag lovar det va inte basmällan!!!!!)
Men nu är det dags att boka biljett hem till lkpg. pusss!