onsdag, februari 18, 2009

njuter av ensamheten.

Sådär ja, då har man klarat av sitt första styrelsemöte. Det var intressant om man säger så hehe. Och jag vet en sak som inte många andra vet, en hemlis. Som folk kommer få veta sen. Detta är bara av intresse för de som läser på miljövetarprogramet, kanske inte ens för dem, men för en del iaf =0) Jag va själv väldigt nyfiken på det, men är det inte längre eftersom jag veeeeet! HAH!
Nästa möte tror jag att vi ska välja poster, just nu är jag bara ledamot som de flesta andra, de enda som är tilldelade specifika poster just nu är ordförande, vice ordförande och kassör. Vi andra är just nu bara ledamoter. Får se vilken position jag slutar på.

Just nu sitter jag hemma hos Pontus, men han är inte här, han är och jobbar höhö.
Det bästa med att vara hos Pontus är att han har fler tv kanaler än vad jag har. Jag har bara 1,2 och 4. Det suger att inte ha fler kanaler, finns ju ingeting att kolla på förutom på fredagar då det är lets dance =0) Så just nu sitter jag här på konstantinopel och njuter av min ensamhet med teven. Dock saknar jag Pontus och längtar tills han kommer hem igen. Men tills vidare njuter jag av min ensamhet och att fritt välja tv kanal :P

jag saknar mina tjejor från berga!!!! Jag e skitglad över att Camilla kommer hit om 1 ½ vecka wiiiiiiiiii!!!!

Tips:??? någon som har något tips som jag ska lägga upp i bloggen?
slutsats:??? möjligen med en slutsats till?

planera

Jag har klippt snelugg. Och jag har bestämt mig för att färga håret brunt. Det ska jag göra så fort jag får pengar. Så det så.
Just nu sitter jag vid mitt köksbord med glasögonen på och ser så brutalt jäkla smart ut så att det är löjligt. Det enda som saknas är att jag faktist skulle plugga istället för att sitta här och skriva blogg. Jag menar eftersom jag iaf sitter och skriver nu så skulle jag faktist kunna skriva på min uppsats...fast iof skrivandet är inge problem, det är att läsa alla jäkla artiklar på engelska som tar emot. blöööh.

Det är kris jag måste tvätta. Det går inte att tvätta för att det är fullbokat från morgon till kväll vaaarje dag. Nu har jag iaf vart duktig och bokat 4 tvättider ett tag framöver så att ja ska slippa detta nästa gång ja står med ett berg av smutstvätt och ett icke existerande berg av rena kläder.

Tips: Planera din tvätt så slipper du gå naken eller med smutisga kläder.
slutsats: Det är bra att planera.

Mip-Styrelsen

Jag förstår inte vad det är för fel på mig, jag sover och sover och sover men ändå så är jag hur trött som helst. Måste göra något åt saken. Och framfrallt måste jag ta tag i min A-uppsats idag. Jag känner hur stressen kryper sig allt närmre, snart kommer den kasta sig över mig.

Om jag inte mins fel så är det styrelsemöte idag. Japp, jag har vart duktig och gått med i styrelsen för miljövetarprogrammet och hoppas på att göra någon nytta där . Undra hur det kommer vara att jobba under Pontus, han är nämligen ordförande. Tänk om hela min karaktär förstörs pågrund av detta? Att han bara ska bestämma över mig och trycka ner mig för att han har en höre post än jag. Kanske utnyttjar han även detta på fritiden. OMG! Haha nä skämt och sido det kommer bli kalasbra. Men spännande men ett första styrelsemöte.