måndag, mars 09, 2009

bajs

Nu efter lite klagomål på dålig uppdatering lovar jag härmed en förbättring =0) som sagt träning var det som gällde förra veckan. Verkligen skönt att ha kommit igång.

Det var inte så myclet som hände i veckan men på fredagen jobbade jag mitt första pass på trappan i köket och lagade pizza en helkväll med en trevlig grabb. Hur kul som helst.
Lördagen var den dagen då vi tjejer var astaggade, det var dags för moulin rouge festen på trappan. Vi hade dagen innan vart på stan och inhandlat diverse korsetter och stay ups med mera. Vi startade på gripen hos madde och fixade oss iordning för att sedan svänga förbi donken en anbbis för att sen fortsätta hem till johan där vi hade förfest. Vi hade kvällen till ära gjort hemgjorda shots, hallonmummrikar (såååå gott) mumms.

Efter en najs förfest drog vi till trappan där det inte va nå filk alls, vilken besvikelse. Vi minglade lite med några klassmates och vipps va klockan 3 och stället stängde. Jag hittade stalin på vägen hem och stod och pratade med han i säkert en timma =0) bra trevligt. Avslutade med att hålla Pontus vaken till 06.00 på morgonen så han skulle upp och jobba. Men han fick ju sova innan jag kom hem till han iaf =)

Idag har ja vart i skolan sen möte och sen träna. japp