tisdag, januari 27, 2009

tisdag

detta har hänt;

Tentakravallen - oj det var mycket folk där och fest som vanligt på kårallen. min sista kravall i Linköping?

Bakisdag med pontus - precis lika mysigt som vanligt.

Trappankväll- katastrof, fan förlåt jag är en idiot. Men innan det var det hur kul som helst. Bland anat då ja och sissela hade nån form av rockkonsert på förfesten. sjukt vackert var det.

Mysdag med pontus igen. jag har verkligen vart me han hur mkt som helst nu och det som är så konstigt är att jag inte tröttnar på han. =)

Skola- bg möte, nästan hälften av gruppen borta, tråkigt. Jag fick vara spontan ordförande. Skönt att det är över.

Just nu känns det som att det är hundraelva saker jag måste tänka på och strukturera hela tiden, det känns som att ju mer jag tänker på det och ju mer jag försöker planera desto värre blir det och ännu mer. Jag tror det är flytten till norrköping som spökar.
På söndag kommer jag att bli norrköpingsbo. Då ska ja flytta in i min nya lägenhet. Det ska verkligen bli snorskönt att slippa åka den där antingen för varma eller för kalla campusbussen. Slippa gå upp 1 ½ timma tidigare bara för att man råkar bo i en annan stad där inte skolan ligger. Jag längtar verkligen. Som i morse var det inte kul alls...Gick upp halv 6 för jag började 8, gjorde mig klar och gick till bussen genom skogen i 15 min, ja jag var livrädd!!! Jag frös och va trött. När väl bussen kom var den full så jag och många andra fick vänta på nästa buss....skönt tänkte jag, då slipper jag sitta bervid någon annan på bussen och trängas med stora vinterjackor och väskor och tänkte sova. Men icke!!! the busdriver drar på techno på hyffsat hög volym och verkar jätte lycklig, det var inte jag och bakom mig satt en tjej som tdligen var JÄTTE morgonpigg och pratar i en miljad decibell, ska jag beskriva hur lycklig jag var??? Nä, jag tror man fattar iaf.
Så nu sitter ja i bibblan i norrköping och är trötts om ett djur men jag har lämnat in mina littsem frågor nu iaf =) Så nu väntar jag bara på att bussen ska gå till lkpg.

hej.