måndag, februari 16, 2009

Tips

Igår roade jag mig med att städa i ordning för att mina nya möbler ska få plats. Jag hade fortfarande flyttkartonger i hela vardagsrummet, men nu är det undanröjt! Gött.
Tänk att man är så lat så man väntar med en sån sak i 2 veckor...och nu gjorde jag det bara för att min möbler kommer idag. wiiiiiiiiiiiiiiii mina möbler kommer idag =0)

Förövrigt tycker jag att det är skönt att maria lever livet så att det räcker för alla. haha. Jag hade den stora äran att få en uppdatering av hennes liv igår. I det läget kunde jag inte mer än att skratta. Jag längtar redan till nästa helg för att få höra om hennes påhitt, hähä.

Tips :Det är bra med variation på sina ligg har jag hört. Sexuell mångfald kanske man kan kalla det? Tydligen kan man inte bara inrikta sig på ett decennium utan man bör prova flera olika för att veta. Det är så man blir en erfaren liggare så att man kan dra många bra sexhistorier. Det kan behövas sånna just då man kör "jag har aldrig", för om man inte har gjort nått får man inte heller dricka. Tänk på det. Man måste ju prova allt för att veta.
Slutsats: Vidga dina sexvyer för att få dricka i spel som inräknar alkohol.

Uppdatering kring helgen

Det här kan nog vara en av de lugnaste helgerna på länge. Fredagen spenderades först med att skriva ihop inlämningsuppgiften på torsdagens workshop. Det gick jätte bra tyckte jag, så jag hoppas att den personen som bedömmer den också tycker det.
Resten av kvällen spenderades med lassagne lagande med Pontus till lets dance. Det är verkligen snorgott med lassagne, lätt en av mina favorit-maträtter =0) Självklart blev vår lassagne perfekt. Så den fredagen var det absolut inge fel på, även fast man kanske kännde sig som en ybertoffel, men ja gillart!

Lördagen spenderades på IKEA med pontiboi. Jag köpte en hel del saker.
  • soffa
  • soffbord
  • matbord+stolar
  • hylla
  • 2 dekorations vaser
  • krimskrams
  • doftljus
  • besticklåda

Ja d va typ det. Så snart kanske man kan leva ett normalt liv i min lägenhet istället för att leva spartanskt och sitta på golvet som jag gör nu i skrivande stund.

På lördagkvällen var det dags att jobba på Trappan(kårhuset). Vårt phesteri MAX skulle hjälpa till på kärleksfesten med att stå i graderob och inträde men de var för få så vi Primus MAX som är blivande phesterister fick hjälpa till att bemanna. vi blev 2 maxare och 3 Primus maxare. Det var faktist riktigt kul att jobba, Det var ett kul gäng. Intressant att få en inblick hur fulla människor beter sig och vad för salgs folk det är på Trappan egentligen. Det är ju inte alltid så att man lägger märke till folket som är där. Vi som jobbade roade oss med att dampa järnet för att med jämna mellanrum avbryta det med att klia och massera på varandra.

När folket hade gått från trappan strax efter 03 var det dags att städa för att sen fortsätta med tacos och städöl. Oturligt nog fanns det kvar jello shots som vi åt upp. Det är verkligens om att svälja en spritmarinerad snigel. uuuuh. Vi fortsatte nere i bastun med att sncka skit och dricka öl. Kom hem strax efter 07, då var det dags att sova.

Bra helg!