onsdag, mars 18, 2009

påsk-grogg och köttbullefest!

Nyss ringde Catte och var hur glad som helst med trevliga planer.
Hon och Oskar har plner för när jag kommer hem till påsk, vi ska nämligen ha picknik. haha. med mat i en väska och alkohol i en annan. Självklart är en rutig-filt ett måste.
Hon kunde inte ringt mer lägligt än nu för att pigga upp mig och mitt humör =0) Kul att de små liven tänker på mig även fast jag är flera mil ifrån dem, hihi. Våran picknick kommer att spåra, vi 3 är spårade människor. Mikael sa att han borde få vara med då han lyckades med både det ena och det andra under hultsfred i sommras, bland annat ens kön taktik-spya på ett staket :P Så han kan lätt kvala in för att få vara med på den ärofyllda picknicken.
jag kom på att när vi ska ha våran picknick ska vi dricka sprit ur påskägg, det är ju trots allt påsk då. En påskgrogg!!!! Dvs ta ett påskägg, fyll med sprit 90/10 toppa de sista 10 med påskmust. Det måste bli en hit. klassisk påskgrogg. Möjligen skulle man toppa den med en köttbulle.
Vilket fick in mig på smatalsämnet köttbulle-fest!
Tänk om man skulle ordna en sån. En bål med köttbullar i, köttbulletavlor, ljusdekortaioner med kötbullar och sedan köttbullar på snöre som hänger från taket. Sen är ju bara frågan om man ska ha köttisarna råa eller steka dom, köttbullar luktar ju analhål då de är råa.

mmm mycket bra förslag! =)
haha tack catte och oskar ni gjorde min dag!

tjejmiddag

Igår var det tjejmiddag hos emma denna gången. Det bjöds på god hallomi gryta och choklad muffins. sen spenderade vi kvällen med att avslöja historian om våra tidigare förhållanden och liknande, nu vet vi allt om alla =) haha.
det var verkligen super mysigt och det var lika najs som vanligt att bara komma hem till någon tt få lagad mat och massa trevligt sällskap. se hem till p.

sen togs det itu med massa viktigt prat.

idag har ja vart i skolan och pluggat emd gistav och zandra, sen när ja skulle gå hem sprang ja på sissela så då lockade hon med mig att plugga till littsemet, bra det =0) så mer plugg för mig.

och nyss kom ja hem från styrelsemöte.