onsdag, april 01, 2009

nyfiken

Vart ääär du? Vad gör du?
nyfiken ju...

Nu är rekordet taget!

Detta är tamefan löjligt. Bakis i 4 dagar, vad är det för del på mig? Nu är rekordet taget. Idag mår jag iaf bättre men fortfarande inte bra. Hade labb 8 i morse, vi skulle göra COD tester med qvicksilver och svavelsyra, ojojoj farliga grejer vi håller på med nu. Mördar-trött tog jag mig dit och var med, sedan var det väntetid då proverna skulle hettas upp i 2 h så då passade jag på att gå hem och sova för att sedan kanta tillbaka till labbet för att analysera proverna.
och nu är jag hemma igen, ja, det är ett jäkla flängande på mig idag.
Om ett tag ska ja möte upp basgruppen i bibblan för att skriva rabblaport(som jag så fint kallar det) efter det är det styrelsemöte, pjuuuh.

Igår kväll gick vi ett gäng till Trappan för att käka mat och hänga lite. Vi hittade en piltavla som vi nästan kastade sönder, jag och madde hade gett oss fan på att träffa mitten, men det var omöjligt igår tydligen. vi ville göra bättre ifrån oss än vi gjorde i helgens dart tävlig. Det gjorde vi också, hur fan kunde det gå så dåligt i lördags? Kan fylla vara inblandat där igen? Jäkla alkohol!
Trappan stängde 10 och sällskapsjuka som vi är gick vi hem till mig och kollade på film, Donni darko. Jag fattar fortfarande inte filmen och nu har jag sett den 5 ggr. Sjukt störande, men det är kanske det som gör filmen så bra. Har nästan lust att se den idag igen för att se om jag kan få en ny synvinkel på det.

På tal om det, jätte kul att driva med praktikanter om man jobbar på typ coop forum då ber man snällt den lilla praktikanten att hämta en synvinkel.
Troligen kommer den lilla praktikanten leta och leta och komma tillbaka och vara förtvivlad över att inte hitta någon synvinkel. hahah jätte kul. prova det någon gång får ni se.

Det är riktigt varmt och skönt ute idag, klarblå himmel och sol, me like! =0)
gick till skolan i öppen skinnjacka utan att frysa, woho.