torsdag, november 27, 2008

jag bor i bibblan





Igår kväll var jag som sagt nere på Linköpings stadsbibliotek. Jag har ju fixat ett snorgrönt lånekort där nere nu, hähä. Så nu hänger jag där ganska mycket. Jätte fin bibliotek med stora glasfönster, enooorma faktist och sköna fotöljer och ja, det är ett väldans bra biblotek iaf.

Jag hittade även Jonas där nere igår, vi stod med ryggen åt varandra i 5 minuter och letade böcker utan att upptäcka varandra fast det var 3 meter mellan bara. haha. Snacka om att vara inne i sin egna lilla värld. Jag hittade iaf 5 böcker som jag släpade med mig hem.

Jag har nu läst en del i dom, och den ena är nästan läskigt bra, handlar om miljöetik. jag har bestämt mig för att läsa hela boken. Dock inte nu till ibun, för den har jag precis lämnat in, wiiiii vad skönt.


Hade litsem idag, det som jag har gått och varit så orolig över, som har tvingat mig att läsa boken jag har nämt ett par ggr. Jag va trodde att det skulle gå mindre bra, men det gick helt plötsligt jätte bra, för hela gruppen så alla blev godkända. yey!
Jag va så trött idag så jag mådde riktigt illa, jag trodde att jag skulle äta baklänges så jag kom till literaturseminaret i morse....men jag klarade mig.
Så ikväll ska jag lägga mig i tid så jag är i form för basgrupp mötet i morgon så jag har den stora äran att vara ordförande i morgon. Handledaren satt ju absolut ingen press på mig sist, nejnej
" så har therese ett väldigt spännde uppgift att lösa till näsra bg möte, hur du ska lägga upp denna diskussion" hmm jotack det ska bli spännade. men jag har en plan =)

fultals länk

Här är länken som jag försökte lägga in i förra inlägget som tydligen inte funkar
http://www.fultal.net/start.php