söndag, januari 11, 2009

En lördag i Linköping


Misslyckad pose, slutade med en hög, maria va då inte sen med att knäppa bild på missödet.



Jag agreade fotograf, hittade 2 grabbar på ågatan som ja tyckte skulle vara med på bild, och denna pose skapde jag, jätte nöjd e jag.






Roddan gillar min väska så mycket så han föröskte äta upp den...




här provsmakar han den bara.






Suckpipes fanns.











Kvällen i bilder.


Igår var det tydligen dags för att bli onykter igen och umgås med några av världens bästa personer. Var på en trevlig förfest i gottfridsberg med massa nytt folk. Insåg att en av dessa okännda personer känner en av mina förra kombos för de har jobbat ihop. Världen e bra liten.
Det blev dags för att åka ner på stan och gå på Harrys/BK. Jag hade inställningen till att det bara skulle vara massa snuskgubbar men så var inte fallet. Massa roliga människor, jag hade jätte kul.
Men i slutet var en del människor lite påfrestande och jag bestämde mig för att knata hem.
Under kvällen lyckades jag ha ner 2 drinkar i golvet, gå vilse inne på stället, försöka hämta ut min jacka i fel garderob, skälla ut en brud på dansgolvet och tappa bort alla jag gick dit med. Jag avslutade kvällen med ett samtal till stackars Pontus som fick höra min irritation, ett samtal på drygt 2 h på fyllan....jomenvisst! Dagen idag har bland annat spenderats i tannerfors hemma hos Fia med henne, maria och ida. Vi har lyckats se på tre filmer, ätit pizza, marängswisch(stavning?), pocorn, chips, ostbågar och druckigt cola. Just nu är ja otroligt mätt och illamående med andra ord.
Jag är nöjd med gårdagen och denna dagen, jag har hunnit med allt jag skulle
Nu är det dags att sova, upp tidigt till skolan i morgon.