torsdag, juli 09, 2009

plåtad 2 ggr idag!

idag har ja blivit plåtad 2 ggr å skaffat mig en ny liu-vän!!! mjaaa så skulle man kanske kunna uttrycka det...i själva verket så:
vaknade jag upp 07:00 av alarmet jags tälllt till jobbet, hade fortfarade så satans ont i höger axel å bröst( har haft d sen i söndags) så jag bestämde mig för att åka in till akuten på danderydssjukus för att kolla upp om något var brutet å va ja kunde göra för att lindra smärtan.
Fick komma in till ortopedavdelningen där en man kännde på mig, sen fick ja snällt ligga på en brits med ett grönt skyne tilll väggar runt mig i 3 h innan läkaren kom, även han kännde på mig. En stunde senare kommer han tillbaka med en specialistläkare som också ska klämma på mig (jaha?). Dom betsämmer att ja ska få åka på röntgen, och ingen vanlig röntgen utan en skicktröntgen.....jaha tänkte jag, nu ere kört.

En stund senare kommer en glad manlig sjuksyrra å säger " jag hörde att du skulle plåtas, vill du att ja kör upp dig" härligt, äntligen någon med humor! så ja skämtade glatt tillbaka. Han hade förövrigt pluggat i linköping så vi snackade lite uteställen å grejer. å sen knatade jag upp till röntgen å träffade ytterligare en man, det känndes som han fotade mina bröst, men så var d ju trots allt inte. jahapp ner igen till ortopeden. Sen skulle jag tydligen upp till röntgen igen sa doktorn med en allvarlig min....DÅ kan ja säga att ja blev orolig....tankarna flög i mitt huvud " vad har dom nu hittat i mig" "en tumör som växer okontrollerat å ska spränga mina revben" " nu e jag så jäkal körd" " kommer jag dö nu som d stod på fb, juli 2009" ja osv.....

sen fick ja gå ner å vänta på mina resutat å sen prata me en AT-läkare, jag hade inget brutet va dom kunde se på bilderna.....nähe jaha men ont som fan har jag iaf.....mmm knapra piller va läkarens tipps. En kvinnligläkare som behandlade migs om att ja va dum i huvet med hennes sätt att prata. ja men elak var hon ju inte iaf....jaha utan brutet nyckelben eller annat fick ja åka hem igen......! 7 h på dandeydssjukhus...jo man tackar

ikväll var det iaf filmkväll hos kicka.
i morgon ska ja jobba hoppas d inte gör skitont.................