måndag, februari 02, 2009

Norrköpingsbo!

hallå där!

Festen i lördags va grymt!
Det var nu dags för "tack för tack fest" som nuvarande phadderi och phesteri anordnade för oss ettor. Det fanns det äckligaste fulvin man kan tänka sig, det luktade och smakade verkligen äggmök ggr 10! Det spexades hejvilt från alla möjliga håll och kanter. Nya och gamla miph0 speaxde och nya och gamla MAX. Verkligen sjukt kul att kolla på allihopa.
Jag är jätte nöjd me vårt spex trots att vi nog var lite för onyktra att sjunga sången rätt men resten blev ju hur bra som helst! =0) Mer spex åt folket!
Det var även en del lekar bla att en tjej skulle äta en halv gurka som var fastbunden som en penis på en kille i sitt lag, försten som käade upp gurkan vann. Självklart fick jag äta gurka och ja man kan ju tänka sig hur bilderna och filmerna ser ut från den leken på alla hahaha.
Det blev dags att gå på kravall på trappan. Dans, shots drinkar och fulragg(som faktist funkar) = brakväll!

På söndagen var jag bakis men packade ihop hela lägenheten och placerat alla mina saker i min nya fina lägenhet! =0)
Tack världens bästa niklas!!!!!!!! utan honom igår hade jag verkligen inte klarat av flytten!
Och tack alla fina vänner som hjälpte mig i norrköping med alla saker!

Så nu är jag norrköpingsbo! Woho. känns konstigt men bra. Nu gäller det bara att få ordning på alla saker som ligger ööööverallt. Jag e på strålande humör, jag e jätte glad, det känns bra nu och det går bra nu =)

det enda som inte e bra är att jag inte har intrenet hemma i min lägenhet. Men det är snart fixat! Tur att jag har närsa till skolan, 4 min, och kan sitta här hur mycklet som helst ;)