onsdag, mars 11, 2009

Mys på en onsdagkväll

Tack för ikväll Sponni! Vi "middags-gänget" träffades ikväll hos sponni och fick kyckling och potatisgratäng, mumms och avslutade ätandet med tårta. hähä. lagom bra att trycka i sig när man blivit så duktig att träna, men vafansen kvinnan fyller ju år och det var gott =)

Spelade ett roligt spel som emma hade med sig, det gick ut på att man skulle se hur pass bra man kännde varandra och utvärdera både sig själv och andra inom olika kategorier med typ såna där spadar med siffror som juryn i lets dance har haha, jag kom på en delad första plats så jag var inte bitter. =)

Det är verkligens så sjukt trevligt att träffas en gång i veckan och käka middag ihop, som idag, att få maten lagad till sig och bara komma dit och äta och mysa med alla. guld. Nu är jag sådär lagom matt och utslagen men nöjd. Snart är det dags att gå upp och gå på föreläsning, det känns ju verkligen sådär lagom kul.
Jag har även bestämt att jag ska gå på vårkravellen på lördag på trappan istället för att jobba, det kommer askul =) wiiiii.

hejdå och godnatt alla skabbråttor!

och idag var det onsdag

Och så är det redan onsdag =0) veckan går så himla snabbt.
Idag skulle det vart föreläsnings om jag faktist såg fram emot som skulle ha handlat om miljöekonomi, men när vi väl sitter där och väntar och väntar så inser vi att det inte kommer någon föreläsare. Häpp. Så jag emma och madde drog och tränade på lunchen ist. Sen var det dags för mig att skynda hem och duscha och möta upp 2 tjejer i min basgrupp för att skriva på vår MKB. DEt gick hur bra som helst.
Så skoldagen är avslutad. Pjuh. Just nu håller jag på och tvättar ( jag har blivit så duktiga tt jag tvättar en gång i veckan så att man slipper ha tvätt i hela lägenheten sen) och så håller jag på att laga lite quinoa.
Om drygt en timma är det dags för mig att gå på styresemöte, vi ska lägga budget, woho låter kul, visst? :P
Sen är det dags för den nu mera traditionella veckomiddagen med tjejerna i klassen, denna gången är det sponni som bjuder och som dagen till ära fyller 23 år =0) GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!
just det, när vi satt och vänta på föreläsaren så fick vi hela klassen att sjunga för sponni, jag tror hon blev glad haha.
som man lätt märker har jag grejer för mig mest hela tiden just nu. bra skönt. =)
åter till min matlagning och tvätt.