onsdag, juni 10, 2009

glass i micro?


Alex visar sin finaste min


kicka och jag i visby 08, fötter kan vara av intresse( ? )




ida visar sina skills

Papi kom och hämtade mig i norrköping, först va han ju tvungen att granska hur min lägenhet såg ut, om jag hade städat, om jag slängt sopor samt släckt alla lampor men framförallt hur det ser ut med möbler. Sist han va hos mig hade jag enbart en säng, ett tv-bord och en tv... så lite skillnad nu...
Nu är jag hemhemma i Åkersberga, berga, the världsmetropol!!!
Jag han vara hemma hos mami i 10 min och prata med lillebror en del, han hjälpte mig med cykeln och berättade att han bäddat min säng, visst är det underbart =) Även min bror har blivit mogen och hjälpsam. hehe. Nä nu va ja elak. Men det var kul att träffa han. Han dock inte träffa mamma mer än genom fönstret innan jag skulle iväg hem till Kicka.
Dit kom även Ida och Alex, herregud va länge sen det var ja träffade dom. Sjukt kul =)
Och att se alex i polisklädsel var ju ganska fräckt :P Hon kommer bli en så bra polis.
Vi satt och drack te och uppdaterade varandra om livet.
Vi avslutade kvällen med lite isglass....och som alltid hade vi en väldigt givande konversation om relevanta saker som tex ;


Jag- faaan va min glass är kall, jag från ju brainfreeeeeze...
Kicka- Men ska jag värma den i micron åt dig, det är lugnt jag kan göra det?
Jag - ja, snälla kan du inte göra det...? =)





























hejdå peking

jaha, nu sitter jag här i min lägenhet och har precis packat klart, 3 väskor och en påse hehe. det är mycket som måste med i sommar. det här är nog sista gången på 2 månader jag är i min underbara lägenhet...om vi inte har "get together" med MAX gänget som vi förhoppningsvis ska ha här i norrköping.
SÅ just nu sitter jag bara och väntar och väntar och väntar på att pappa ska komma och plocka upp mig så vi kan åka till åkersberga.
Så hejdå peking! Ses om ett tag. PUSSS

åkersberga ikväll

jahaja!
I måndags vart jag bjuden på resturang, grekiskt. Hur trevligt som helst var det och jätte god mat efter det blev det en hel del film till typ 5 på morgonen...hehe.
I tisdags fick ja reda på att jag e godkännd på A-uppsatsen, såå skönt! Senare på kvällen var det informationskväll för blivande miljövetarstudenter, det var jätte kul att se vad det var för personer och visa dom runt på campus och även att få stå där i sina festeristkläder och berätta =) efter alla information bjöds det på en supergod buffé, jag åt så jag dog. TYP.
Efter det blev det lite mys. Nu idag då...dagen...Idag ska jag åka hemhem till Åkersberga, det ska bli jätte kul att träffa alla fina vänner där och mamma å pappa å lillebror =) ser fram emot det!
Men nu under de senaste dagarna har ja sagt hejdå till massa kompisar här det känns tungt, speciellt idag var det tungt. Men som sagt det är 2 månader sen är livet här i norrköping som vanligt igen. Först ska jag ha en kanonsommar i åkersberga =)

men alla finingar som gjort det här året till det bästa i norrköping, jag kommer sakna er!!!!

Och till alla underbara människor i åkersberga, vi ses snart, jag har saknat er =0) wiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!