måndag, april 20, 2009

Nu kör vi!

OJ, det har vart en hård helg.
I fredags var det dags för personalfest på Trappan som sagt temat vart att man hade kommit fel, så jag gick dit klädd som tomte, en del gick dit iklädda uppfällda tält, hockeyfans, läkare och mycet mycket mer. Vi började med en föfest hos mig några stycken och gick sedan till trappan vid 8, redan då var folk liiite för full (nämner inga namn här). Sittning med skitgod mat, sång och lekar. Mitt lag vann =0) sen vard et dags för fest och alldeles för mycket shots....jag uppfan en ny shot(yeey) och bara minglade runt. Runt 3 var det dags att röra sig hem, skulle ju på utbildning dagen efter kl 10 så jag och renee knatade hem till mig sjungades på våra 2 egengjorda låtar om ruccula och tzasiki å lagade curry nudlar och däckade sedan i min säng. Klockan ringde halv 10, vi vaknade upp fortfarande fulla och började knata ner till trappan där vi skulle på festerist utbildning, jag va skakisbakis hela dagen. FAN. Det känndes som jag hade sovit i 5 minuter bara...
efter utbildningen var det hem och duscha å käka för att sedan gå på förfest som bubblar skumpa och vi i primus max anordnade för alla festerister. segstartat var det men sen blev det skoj. Kul att se vilka alla är. =)
mer orkar jag ite skriva förutom att jag var ganska sliten igår.

idag ägnar jag min dag åt att skriva A-uppsats...hittils har jag skrivit 100 ord haha, jaja det är en börja iaf. Nu kör vi!