fredag, januari 30, 2009

the klomp


Jaha...fredag kväll, klockan är ca 12 på natten och ja är hemma själv. Inte så vanligt om man säger så. Men tidigare ikväll var jag nere på The klomp och käkade middag med 4 tjkompisar här i Linköping, jätte trevligt och många intressanta samtal, haha ,som vanligt absolut inte rumsrena sånna. The klomp kan jag förövrigt rekomendera för den som är i Linköping. Det är ett typ av Holländsk ölcafé med huuuuur många öltappar som helst och det är även en restaurang. Mycket olika musslor serveras bland annat. Föresten kan man beställa en meter öl!!!

Vi gick vidare för att dricka öl på NH. Till allas stora förvåning inklusive mig själv drog jag mig hem vid 22. Jag är ju faktist tvungen att packa iordning lägenheten nu + att det blir till att gå upp tidigt i morgon för att träffa mina miniMAX vänner i nkpg och spåra en hel dag tillsamans.

Vi ska nämligen smida ihop massa spårade saker.


I morgon kl 18 börjar tack för tack festen på Gripen. Med tack för tack fest menas för den som inte vet att phaderiet + faddrar + nuvarande phesteriet MAX tackar oss ettor som anordnade tack fest för dom när dom hade ordnat nolle-P för oss innan. Efter den festen är det kravall på trappan! Det kommer bli apkul!


dags att torka ur alla skåp nu då....för att sen sova. jag älskar att sova!