tisdag, maj 19, 2009

brännboll å grilla korv!

heeeej allaaaa =0)

Idag va ja trött å skippade första föreläsning, Straff till mig. Straffet blir att ja måste springa 4 ggr i veckan under sommaren. (hård men rättvis).Va på littsem å sen föreläsning så lite skola fick jag allt vara med på.

Jaha då har vi i nya MIP-styrelsen haft vår första aktivitet för vår sektionen nu ikväll=)
Brännboll i praken med gratis korv å saft till medverkande. Kul att det kom ett gäng och var med. Fy på er alla andra tråkmånsar som dissar allt roligt vi gör för er! Så det så. hehe.
Vi har fått våra tröjor som vi ska ha när vi går runt och är viktiga i styrelsen. Dom e lika blå som min vivo tröja jag hade förut, men det är najs att vi har tröjor iaf.

Annars så e allt bara väldigt mycket nu känns det som, med allt. Skolan kommer verkligen i sista hand just nu, festeriet å det sociala livet kommer i första. Jag hoppas jag hittar min plugglust unedr sommaren till nästa termin...verkligen.

Det är så himla mycket att fundera på just nu, helt plötsligt bland folk kommer ja på mig själv med att sitta i min lilla egna värld hehe,. ja skulle göra ett bra jobb som filosof skulle jag tro :P

Andra saker känns inte så bra. Jag blir irri och frusterad. Jag förösker att inte tänka på det och bara tänka på allt kul. För det är mycket kul nu, tack och lov. =)

om 2 veckor är det sommarlov, fan va najs. Det tråkiga då blir att man inte får träffa folket här på jääätte länge. Men då har ja verkligen nnått att se fram emot då ja ska tillbaka.
Å andra sidan får ja träffa all kompisar i Åkersberga, det kommer bli kanon.

jaja dags för plugg!

hejdå alla minigrisar! ;)