måndag, november 24, 2008

Min lördag

Min lördag;
Hade som sagt ställt alarmet på 07:00. Madde kontrollerade så jag va vaken sen käkade vi lite frukost för att sen bli upphämtade av Emmy och åka och hämta ett hästsläp. Vi skulle nämligen åka till Törboda och hämta maddes lilla häst, 6 månader. Allt gick kanon, stannade i kumla för att köpa lite djurföda. Jag lyckades övetala dom andra 2 att åka förbi kumlaanstalten när vi ändå var där. Klart man måste se den, när man har om den så mkt. Jag var hur lycklig som hellst efter det. Vi kom fram till Törboda tillslut och möttes av 2 hundar, varav en var en schäfer(stavas det så?) iaf jag stavar det så =)
Jag är livrädd försånna hundar så jag satte mig i bilen igen fort som fan och stängde dörren. Tillslut vågade jag mig ut och den där hunden va ju hur snäll som hellst, även fast jag fortfarande va rädd för den hela tiden. Maddes häst är huuur söt som hellst.
Vi packade iordning allt och stoppade in hästen i släpet med tvång. Tiden gick såååå långsamt när vi skulle hem igen, det känndes som det blev fler och fler mil för varje vi hade åkt. Det hade kanske att göra med att det blev mörkt, vi va stressde och ville hem? Vi åkte in på massa småvägar för att komma fram till stallet där lilla pollen skulle stå, så när vi är nästan framme inne på en öde skogsväg så träffar vi på en backe med blankis, det var så fruktansvärt halt ute. Bilen kommer inte upp för backen...vi provar att ta fart iaf med det resulterar ju att bilen frider sig och ålar sig som en orm typ. Vi börjar glida bakot, fort som fan typ 10 meter. Vi försöker bromsa men inget hjälper, hästtransporten står i 90 grader mot bilen och är ute i skogen och bilen är helt sne. Vi kommer verkligen inte härifrån tänker vi. Vi ringer stallägarna för att fårga om dom möjligvvis kan hjälpa oss ur skogen och upp för backen, men ingen svarar...Tillsut får vi i fyrhjulsdriften och tar oss upp för backen. Fy fan va alla 3 va rädda. Det går inte att beskriva hur äckligt det va. var helr skakis i timmar efter.

Tillslut va allting över och klart och vi va tillbaka i Norrköping för att gå på fest hos emma på Gripen=) Massa folk va där och det va trevligt men lite märkligt. Sen blev det utgång, skulle till Hugos med det va fööör lång kö så vi gick tydligen till Teaterbaren. Drack en halv drink för att sedan vilja gå hem då karatefyllan hade slagit in...braaaaa. Ibland e man nöjd med sig själv. Som tur va blev jag väl omhändetagen. Jag somnade tydligen till massage, det kan man ju inte direkt klaga på =) tackar. Vaknade upp 7 på morgonen och väckte sällskapet för jag va lite pratsugen, sen somande vi om och jag har inte sovit så gott på huuuur länge som hellst. Sen va det dags att åka tillbaka till linköping för att käka pizza med maria och hänga lite. Jag är nöjd me helgen iaf, även om vi inte lyckades sno en rullstol och pimpa den som va planen. Det får bli en annan helg.
men nöjd det är jag!

Min fredag

Hah! Jag börjar fundera på om jag är omedvetet arg eftersom att ja nyss kastade glasögonfodralet på golvet eller om jag bara är klantig? Klantig va? =0)

Stefan försökte ge mig lite moraliskt stöd förrut när jag skulle börja skriva den här bloggen. Han kom upp med de mest konsiga starter man kan tänka sig, men det hjälpte ändå på nått sätt.
Så nu har jag äntligen hittat lite enrgi för att återberätta helgen i korthet. Förvrigt valde jag nr 5 av alla hans förslag på en bra början =)
Jag tog sista campusbussen mot Norrköping i fredags med en jäkla massa packning. Jag hade bestämt mig för att stanna i den lilla staden hela helgen. Jag mötte upp Madde och Henke på trappan för att käka lite middag. Efter en miljon år fick vi äntligen våra pizzor och humöret steg märkbart!
Mätta och glada belägrade vi Gripen och spelade guitar hero fast med trummor, bas, sång OCH gitarr. Vi konstaterade ganska snabbt att jag satte längsta nivån på trummorna, groteskt dålig va jag. Vi fick sällakp av Philip, jenny, david och emma. Spelade 5 timmar kanske sen insåg vi attd et var dags för glögg miss i nassen. Sen var humorn på hög nivå kan jag lova och alla förutom Emma var överens om att skadeglädjen är den sanna glädjen, då det var hon som gjorde sig illa.....stackarn. =) Det blev ju kanske inte bättre av att nån fårgar "gjorde mycket ont?" varav hon får fram ett ynkligt"jaaa" och alla skrattar så dom håller på att dö.
Tillsut gick ja och la mig i gästrummet på gripen för att sova, men låg vaken ca 4 timmar...sen skulle man ju upp vi 7 på lördag morgonen också...
Men det här va min Fredag iaf. =) bra nöjd med den

gaaaaah!

Nu har jag precis skickat in min ibu, fy fasen vad trött jag är. Jag har suttit i timmar med den och inte fan blev den bra för det. Nu är den iaf inskickad och jag kan inte göra nått åt det.
Jag var nere på biblioteket idag och lånade 5 böcker som jag har suttit och gått igenom. Dom handlar bla om vetenskap, verklighet och paradigm. Blääää!
Kan inte den här kursen vara slut nu? Nä just det vi har ju inte gått igenom halva ännu....faaan!
Ja, just nu är jag lite bitter. Jag har verkligen inte lust med detta. Det finns så mkt annat jag vill göra. En minut idag slog tanken mig att hoppa av skolan, va lätt det skulle bli och bara jobba. Men hur kul skulle dte vara efter 2 dagar? Nä precis. Så nu är det bara att kämpa igenom denna kurs.
Jag har även fått veta att lägenheten i norrköping skiter sig...Jag blir kavr i lkpg ett par måader till och får åka campusbussen å allt härligt därtill. Jag har lust att lägga min ner och grina ibland, just idag har ja kännt så några ggr. Egentligen så är det inte ett dugg synd om mig, det finns saker som e värre. Men idag behövde jag tycka lite synd om mig själv. Det slutade ju iaf med att ja pluggade några timmar. Så nu känns det lite bättre. Nu ska jag ge mig på boken vi ska läsa. uuuh.

Annars då? Jo det har kommit massa snö. typ.
ska dra helgens historier om ett tag. nu måste jag vila lite. Eller typ ligga i soffan iaf.