torsdag, november 20, 2008

Nä, just nu är jag verkligen inte skitnöjd. Verkligen inte.

Ikväll blir det fika

sedär, jag och maria in action


Idag gick jag upp lite för sent för mitt eget bästa. Kan ha att göra med att jag var vaken till 5 i morse? Javene men jag börjar ana att det är orsaken till detta.
Det här resulterade i att jag missade allt i skolan hmm. Men det är inte någon idé att hänga läpp för det. Istället gick jag upp och åt min vitaminfrukost, typ 7 piller eller nått. Så snart om ett par dagar lär jag vara speedad som bara den när alla vitaminer har börja göra sitt jobb. Då kanske jag inte ens behöver sova?
Inte har jag fått se något dagsljus idag heller...i morgon därimot då blir det till att gå upp supertidigt för att ha bg möte. Har precis skickat in min ibu och börja läsa alla andras inför mötet. Så himla skönt när det är gjort. Nu är det där där jäkla boken som ligger och blänger på mig.

Måste även städa för i morgon kommer det en kille hit på besök. Neeej, inte på det viset. Han ska kolla på min lägenhet och kanske flytta in när jag har flyttat ut. Inte vill jag bo ihop med han. Eller det kanske jag vill efter att ha träffat honom? haha nä skämt och sido. Så jag lär ju ha att göra hela tiden, inte blir jag sysslolös på ett bra tag.
Just nu spånas det på att knycka en rullstol för att sedan pimpa och köra runt med i nkpg i helgen, det vore fruktansvärt roligt. Hoppas allt går enligt planerna. =0)

Ikväll blir det till att gå hem till maria som ska baka. Åt mig....mmmmmmmmmmm, jag är så lyckligt lottad som har så fina vänner. Hon är faktist himla bra när hon inte bakar till mig också.
Var tvungen att lägga till det ;)